Büyü (hassas içerik)
Lavinia21
Valla ne yalan söyleyeyim öyle. 9 yıldır kazancımızın bereketi yok 🙄
senOlsanBari bize uyguladıkları manevi tedavi tam sonuçlanmadığı için şuan kimseye tavsiye edemiyorum maalesef
Yakamoz_ amin inşallah 🙏 çok teşekkür ederim hepsini yapıyorum
Deleted09 ya nasıl insanlar bunlar. Hiç ölmeyecek mi? Bunun hesabını nasıl verecekler? Bizde kendi konumuzla uğraşırken tesadüfen öğrendik görümcelerine de yapmış büyü.
Dilarra evet uzaktan bu kadar düşmanım yok hepsi en yakınım maalesef
Lavinia21 evet canım ama bulunduğum yerde tanımıyorum iyi bir hoca felan bı kaç tane vardı onlarda para koparmaya çalışan tipler güvenilir değil
Lavinia21 buyu insanin hayatini cok kolayca mahvediyor lakin bozulsa bile karakterine yansiyor duzelmesi cok zor oluyyorv kendimizden biliyorum 3 4 5 surekli tekrarlayip yaptiklari ickn yapanlarin ahirette asla cennet yuzu goremiycekler buyunun iyisi de kotusu de olmaz yapani Allah kahru perisan edsin
Lavinia21 ücretli mi peki
3children1mom evinizde çok israf oluyor mu acaba hani israf bereketi götürür derler ya
Mynameisugu evet bizde öylelerine çok denk geldik ama para almayan neredeyse yok maalesef
Senigidiseni bunlar da 2 sene boyunca tekrarlamış. Resmen Allaha şirk koşuyorlar. İnşallah iki cihanda da gün yüzü görmezler
Dilarra bunların derdi tamamen para maalesef
Lokumella
Asla yemek dökmem
Bayat Ekmekleri mesela robottan çekip buzluğa atarım. Ya tatlı da kullanırım. Ya da köfte v.s
Ben en çok israfı deterjana veriyorum sanırım. Cok titizim günlük yaptığım iş kiminin 1 haftalık temizliğidir. Onun dışında esimde bende sigara kullanıyoruz bir israfımiz da o 🙄
Yani 9 yıldır nedenini bilmediğim boomerang in içindeyiz 🤷🏻♀️
Lavinia21 böyleleri cehennemlik iki elim yakasında olucak öbür dünyada söylenecek birşey yok
Lavinia21 ay en çok korktuğum şey büyü yapanların yatacak yeri olmasın bizimde ilk zamanlar evliligimiz cok kötüydü esimin,beni dövmeler hakaret etmeler her gelen evinizde nazar var evinizde ruhumuz daralıyor diyodu mevcut falan okuduk düzeldik bi arada evde bitane bohcaya sarılan bezler vsrya onlarında birinin yatak odamda dolap da carsaflarin arasında buldum yağ sürülmüş bildiğimiz köyü sarımsı bi yağdı baya kalındı hemen çöpe attım ama neydi hala bilmiyorum
Ozge49595 ay inanmıyorum ya domuz büyüsü diyorlar ona. Ben baya araştırdığım için biliyorum. Evinize gelen gidene dikkat edin 😐