• +18
  • 💙💃🏻 Günün Cinsellik Soruları 💙💃🏻

Nietzsche bu tartışmayı sabitledi.

[silindi] bize arkadaşım hollandadan geçirmişt bütün riskler göze alıp😂 hayatımda yaşadığım en garip şeydi gerçekten sihir gibi ya

[silindi] yedikten sonra van gogh muzesine gidince van gogh un basini tablodan cikarttigina dair bir rivayet var. Baya bir tartışması olmuştu hatta. 😂🤭 Ne kadar doğru bilemem

• [silindi]

incilikaftan hahahah çok iyiymiş bu ya 😂 hiç duymamıştım bunu ama çok güldüm o kafayla düşününce bir an 🤣

SansursuzKadin

1. Ergenliğe ilk girdiğim zamanlarda yapardım aklıma da bi arkadaşım gelirdi orta okuldan 😆 evlendikten sonra hiç yapmadım
      2. Eşimle yaşadım evliliğimizin ikinci senesiydi ve ilk defa tattım gerçekten unutulmazdı
      3. Çoğu defa rol yapıyorum dikkatim dağılıyor tam olcakken aklıma başka bişey geliyor o yüzden yani eşim uğraşır benimde orgazm olmam için ama ben çok zor oluyorum

SansursuzKadin

SansursuzKadin 2. Soruyu cevaplıyorum🙃 en iyi orgazm deneyimini eşimle birlikte yatak odamızda yaşadık. Çok güzeldi o gün sabahlamıştık. Ama pertimiz çıkmıştı.🔥😋

Merhaba hanımlar burda konuşmanın gazına gelip bazı noktaları atlıyorsunuz. Uyuşturucuyla ilgili ille de birinin ağzına vermeniz gerekmez. Özendirici yayın yapmak da suçtur. Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendiren veya bu nitelikte yayın yapan kişi, beş yıldan on yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır (TCK md.190/2). Bu suçların 15 yıllık zamanaşımı süresi var. Biri görür şikayet eder. Muhabbet edeceğiz diye başınızı yakmayın. Pucca attığı tweet yüzünden yargılanıyor. Şarkıcı Ezhel şarkısı sebebiyle yargılanıyor. Bilginize. Modaratörlerin de bu suç niteliği taşıyan mesajları silmeleri gerekir.

• [silindi]

Asdfgh aslında haklsınız konuşmamak gerekiyor bu tarz şeyleri burada kimin ne yapacağı belli olmaz. Ben yurt dışında kullandığım için muhabbetimiz oldu arkadaşlarla. Bende bu konuya son verip daha fazla konuşmak istemiyorum. Yurt dışında kullanıp burada iş açılmasın başıma diye düşünüyorum.