💙💃🏻 Günün Cinsellik Soruları 💙💃🏻
SansursuzKadin hayatımda hiç mastürbasyon yapmadım ve partnerimden memnun değilim ne yalan söyleyeyim kısa sürüyor ilişkimiz ve sevişmeyi bilmiyor🤭sevgiliyken göl kenarında arabada sürtünerek yapmıştık eşimle o çok hoşuma gitmişti
[silindi] @KirmiziOjeli
Genetik yatkınlık varsa esrar tek kullanımda bile şizofreniyi tetikleyebiliyor. Aklınızda bulunsun😅
incilikaftan ask baska sex baska 😆
SansursuzKadin 1-hayatimda hiç mastürbasyon yapmadım evlenince ne demek olduğunu öğrendim yine yapmadım 😂
2-esimle birlikteyken olmuştum bana istediğim telefonu aldığı gün anlatmiyim yürek dayanmaz :)
3-genellikle taklit yaparım çünkü hep yorgun olduğum ana denk geliyor 😁
Drsleep söylediysn eger gerisi gelır merak etme bazı ınsanlar yetiştirlme şekillrerinden ve toplum baskisindan oturu sexte pek acilamazlar ama kadin gücü bunuda yener 💃🏻😆
Dilarra kiz sen ogretsenee adama sende o ısıgı goruyorum😅
Melo2234 cocugun varmi😅😅
SansursuzKadin Bizde şöyle 💢 ayrılık başka sex başka oldu 😂 çocuk göstermek için arabaya biniyorum çocuk kaynanamda biz otellerde
SansursuzKadin Var olmaz mı 😂 1 tane 3 aylık miniğim var
SansursuzKadin 2. Soru icin bisey sormak istiyorum ben mast yaparken cok az sivi geliyor nohut kadar titremw geliyor devam etmek istiyorum edemiyorum bu orgazmmi
Drsleep Gerçi buda 40da 1 işte kimin şansına denk gelirse 😂☺️
[silindi] Tıbbın hiç bir alanında yüzde yüz bir kanıtlanmışlık yok her zaman istisnalar ve genel kabul gören bilgiler var. Bu genel kabul gören bir bilgi. O yüzden ki haklısınız en zararsıze esrar kabul ediliyor ama o bile çok tehlikeli olabiliyor. O yüzden kimse sizin lafınızla başlayacak benim lafımla uzak duracak olmasa da. Bu maddelerin övülmesini yanlış buluyorum bildiğimi paylaşmak istedim. Düşünen olursa aklında bulunsun☺️
incilikaftan
Aynen öyle başına gelen bir kişi için o durum %100 oluyor ama. 39 kişi de olmamasının bir anlamı kalmıyor
Drsleep Benim eşim bonzaiden tuttt afyonuna kadar her maddeyi içerdi ama banamısın demezdi işte 😂 bir kere deneyen de bu şizofren olandır kesin 📍😂😂