• +18
  • 💙💃🏻 Günün Cinsellik Soruları 💙💃🏻

[silindi] aaa çok iyi yaa. Emzirirken her seyden muaf oluyoruz bi şişe biraya da raziyiz oysaki 🤭 acaba boyle isteği daha da artıcak cikolata falan mi yiyebileceğimiz onlar da sütw gecer mi

SansursuzKadin hayatımda hiç mastürbasyon yapmadım ve partnerimden memnun değilim ne yalan söyleyeyim kısa sürüyor ilişkimiz ve sevişmeyi bilmiyor🤭sevgiliyken göl kenarında arabada sürtünerek yapmıştık eşimle o çok hoşuma gitmişti

SansursuzKadin 1-hayatimda hiç mastürbasyon yapmadım evlenince ne demek olduğunu öğrendim yine yapmadım 😂
    2-esimle birlikteyken olmuştum bana istediğim telefonu aldığı gün anlatmiyim yürek dayanmaz :)
    3-genellikle taklit yaparım çünkü hep yorgun olduğum ana denk geliyor 😁

Drsleep söylediysn eger gerisi gelır merak etme bazı ınsanlar yetiştirlme şekillrerinden ve toplum baskisindan oturu sexte pek acilamazlar ama kadin gücü bunuda yener 💃🏻😆

[silindi] Tıbbın hiç bir alanında yüzde yüz bir kanıtlanmışlık yok her zaman istisnalar ve genel kabul gören bilgiler var. Bu genel kabul gören bir bilgi. O yüzden ki haklısınız en zararsıze esrar kabul ediliyor ama o bile çok tehlikeli olabiliyor. O yüzden kimse sizin lafınızla başlayacak benim lafımla uzak duracak olmasa da. Bu maddelerin övülmesini yanlış buluyorum bildiğimi paylaşmak istedim. Düşünen olursa aklında bulunsun☺️

[silindi]

Drsleep benim eşimde sürekli içiyor ama ben kullanmıyorum arada bir onunla bir gece yaşarsak içiyorum 11 yıllık evliyim ben kullanmıyorum özel günler haric

Drsleep Benim eşim bonzaiden tuttt afyonuna kadar her maddeyi içerdi ama banamısın demezdi işte 😂 bir kere deneyen de bu şizofren olandır kesin 📍😂😂