Seldaalper Kızlar en ıyı korunma yontemıymıs otekıler olmuyor vala insan şaşırıyor ama spıral taktırmaktanda korkuyorum ben
Sone Seldaalper bende duyunca yine düşüniyim dedim birde adet 10 gün sürüyomuş ve çok kanama oluyomuş ama kilo aldırması da kötü
Sld Seldaalper canım ben bugün spiral taktırdım. Taktırırken biraz Ağrı oldu ama sonrasında geçti. Ben adetli iken taktılar. Biraz kanamam olurmuş onun dışında ateşlenme çok kanama olursa gel dedi. İnşallah bir sorun olmaz.
Seldaalper Sld canım cevabın için teşekkür ederim ben cok korkuyorum hastanedemi taktırdın saglık ocağındamı acaba canım nerde ıkamet edıyorsun acaba
Sld Seldaalper canım ben İsveç’te yaşıyorum. Burada ebeye gittim orada taktırdım. Korkma korkacak bişe yok. Ben de korkuyordum ama her seferinde hamile kalma korkusundan iyidir diye cesaretlendim😀.
Seldaalper Sld ay doğru soluyorsun her ay hamıle kaldımmı dıye korkmaktan iyi hamıle kalacam dıye ilişkiye girmek istemıyorum 🤦♀️
Sld Seldaalper bende aynen öyleydim. Adetin 10 gün sürmesi deniyor. Bence kişiden kişiye göre değişir. Herkesin bünyesi bir değil. Ben geçen hafta cuma günü hastalandım bugün bitti normalde Perşembe bitmesi gerekiyordu çokta uzatmadı yani.
BeyzaNur Seldaalper hic tavsiye etmem steril bir ortamda takilmadi enfesiyonn kapmisim suan doktor doktor geziyorum ve cikartti doktor