Riri Arkdaslar gebe oldugunuzu regliniz gecikmesinden önce nasil anladiniz merak ediyorum 1 yildir evliyim ve hic gebe kalmadim ve erken Gebelik testleri Kac gün iliskiden sonra bakilirsa dogru Sonuc Verir?
umayimo Riri erken gebelik testi net sonuç vermiyor canım regl geciktikten bir gün sonra testim pozitifti.İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın 🙏
Birisii Riri ben normalde gündüzleri kesinlikle uyumam ama gebe kaldıgım ilk 2 Ay fena uykum geliyor ordan anlıyorum. Testi adetin iz geçmeden yapmanızı önermem. Birde 1 yıldır olmuyorsa bi kadın dogum uzmanına görün canım 6 Ay olmuyorsa Dr. Görmesi gerekiyor
saripapatya Riri kasik agrisi baş agrisi bel agrisi cok yorgun düsmek hep uyumak istemek felan filan :) ama herkesde bir degil tabi
Riri umayimo insaAllah ama Test yapmadan süphelenmismiydin anlamismiydin da test yaptin onu merak ediyorum
Ozzy Riri regl tarihim gelmeden önce içime doğmuştu, kan tahlili yaptırıp doktoruma gitmiştim. Var ama daha çok küçük, baksak da hiç bir şey göremeyiz, sen nasıl anladın diye çok şaşırmıştı 💙💙
Anilla 1 yıldır gebe kalmadığınız için doktora gittiniz mi ? Hormon tahlilleri yumurtalık kontrolünüz yapıldı mi
Riri saripapatya Bende cok tuhaf regl öncesi bunlar oluyor Bu ay da iste beklentim var her zamanki gibi Regl e yakin bu sikayetler var ama iste gebelik varsa nasil ayirt edebilirim..
Anilla Stres yapmayın o zaman çünkü en büyük etkenlerden biri hormon gibiymiş gebe kalmada etki ediyor Rabbim her isteyene nasip etsin 💕
Riri Anilla Allahumma Amin iste merak ediyorum insaAllah Bu ay umuyorum ama nasil anlicam merak ediyorum artik sabirsizlaniyorum
saripapatya Riri hmmmm cok beklentiye girersen cnm olmoya bilir de biraz pskolojik baski oluyor akişina birak hayirlisiyla olur insallah
Meraklimom Riri Benim göğüs ucu çok hassalaşmıştı. Tabi ben hiç hamilelik olarak düşünmedim. 1.5 yıl uğraştık hiçbir sorun olmamasına rağmen bebek olmadı. İlaç kullandım ama iğneyi olmaya gidemedim. Sorunlar vardı ve boşverdim. 2 ay sonra hamile kalmışım. Fazlaca uyku bel ağrısı ve göğüs ucu hassasiyeti olmasına rağmen gebelik yok diye test falan yapmadım her ay hüsran görmekten sıkıldıpım için. Adet tarihim 10 gün geçince yaptım sürprizzz🥰 Gebelik gerçekten kafa rahatlayınca gebe kalmayı düşünmeyi kesince oluyormuş bunu anladım☺️
Riri Meraklimom aaaay ne güzeeell mashAllah Bende ilac kullaniyorum hafif kasik agrilarim var gögüslerim hep siser agrirdi Bu sefer normal cok degisik bi Tipim anlasilmasi cok zor anlayamiyorum anlayamiyorummmmm erken testi denemek istiyorum bir yandan korkuyorum cesaret edemiyorum bilmiyorum erkenmi acaba erken testi icin reglime 6-7 gün var
deleted77 Riri sağlıklı bir gebelik regl döngünüz geçmeden tam net belli olmaz. Uzmanlar gününüz geçmeden test yapılmasına karşı yanıltıcı olabiliyor.
Meraklimom Riri bence yapma . Her ay ben hep hüsran yaşadığım için çok üzülüyordum. Bir de erken falan değil hep gecikirdim. Hamile kaldığım ay yine 10 gün gecikmiştim ama eşim bekle diye tutturmuştu. İkimizde üzülüyorduk çünkü. Bi cesaret yaptım ☺️ Allah sana da mutlu haberi nasip etsin kucağını doldursun tez zamanda 🤲
Zeusunherasi Benim adetim düzensizdi. Yine adet olacakmışım gibi kasik ağrısı akıntı falan oldu. Bir gün leke geldi. Dedim tamam adet oluyorum galiba diye ama devamı gelmedi. Ondan sonra şüphelendim test yaptım hamileymişim 5 haftalık eğer duzensizse dikkat edin siz de ilaç falan almayın sancılanırsanız. Hayırlısıyla istediğiniz olur inşallah