CesurCivCiv SansursuzKadin Samanlııkkk 😆😆 resmen samanlıkta seviştim Oralll 😋 göğüs ucumun uyarılmasına bayılırım 3.hiiiç tek gecelik ilişkim olmadı 😌
Asminmuko SansursuzKadin yemek şirketinde çalışıyordu eşim yemek dağıtıyordu fabrikalara tabi yemeklerin koyulduğu yerde yapmadık önde oldu😂😂
zarifhanim 1) Su deposunda 2) Boynumu ısırması ve o sırada sıcak nefes vermesi 3) Olmadı Utanarak yazmış bulundum 🙈
Sjsjsj SansursuzKadin 1 Garip değil ama araba derim herhalde yada halka açık tuvalet🤪 2 göğsümün emilmesinden çok hoşlanırım fakat 4 aydır o nanay çünkü süt geliyor 😂 3 tek gecelik hiç olmadı
Mihrimahnur Ozge49595 benşmkide öyle sana olan saygılı bozamam pis pis yerlere yatıp yapamayız diyor aşırı titiz benimkide 😂
Ozge49595 Mihrimahnur benimki odun olduğu için fanzeti deneyelim yatak odamız şenlensin diyorum loş,ışıkta,yapalim diye çok boş işlerle uğraşıyorsun diyo
Nietzsche @SansursuzKadin 1. cevaplamicam. 2 .emilmekten yalanmaktan hiç hoşlanmam tercihim ön sevişmenin olmaması. 3.tek gecelik ilişkim oldu .ama gündüz oldu sıkıntı olur mu 😂
E_heralde SansursuzKadin cevap 1. eşimin iş yeri, binanın qarajı, teras katı saymakla bitmez 😂😂😂😂 Cevap 2. 69 hiç bir ön sevişmeye değişmem 😂😂 bi de ayrı ayrı oral sex Cevap. 3 ne yazık ki oldu. En buuyuk pişmanlığım. 🥴
baharasel86 SansursuzKadin 1.si sahilde çalıların arasında millet yakınımızda denize girerken birde apartmanda 2. Memelerimi öpüp emmesi birde popoya şaplatması 3. Hiç olmadı