Drsleep SansursuzKadin Tavsiye ederim☺️ Gecemiz çok iyi geçmişti. Sonrasında da çok gülüp eğlenmiştik.
Sedaa SansursuzKadin 1.araba 😂😂 Boynumdan başlayıp, öpüp yalayarak aşağı inmesi,ve oral 😍😂 aynı zamanda oral yaparken parmaklarını vücudumda gezdirmesi🤩😁 Olmadı 😂
[silindi] SansursuzKadin 1.soru cevabı; Kaynanamın kiracısı çıkmıştı, kaynanam üstte kiracı altta oturuyordu. Eşimle bizde bir gidip bakalım evi ne halde bıraktılar diye indik. Kapıyı kilitledik. Banyoda karanlıkta yapmıştık😂 2.soru cevabı; Ön sevişmede eşimin bütün vücudumu yalayıp öpmesi çok hoşuma gidiyor. 3.soru cevabı; Eşim ilkimdir. Daha önce hiç başkasıyla sevişmedim.
Kiss_masali SansursuzKadin 1-Dolap içi😂2-Boynumu ve kulak memei emmesi 3-Hatır olmadı😃Müq sorular hee🤣
Sedaa SansursuzKadin yani sen zevk diye sorunca aklıma ilk o geldi 😂 ama eşimin saçımı taraması, durduk yere gelip kucaklayıp,boynumdan öpüp gitmesi felan cok hoşuma gidiyor. 😊☺
[silindi] SansursuzKadin sonra eltimin bana şakayla kız ev boşken atsaydın kocanı demesi şok oldum ama çaktırmadım😂 bir yandanda acaba azıcık çıkarttığım ses mi gitti diye düşündüm🤣 (BU ARADA ELTİM HERKES AİLEDEN YUKARIDAYDI.)
Ecemsss SansursuzKadin ay sorma bacı sözde misafirliğe gittik onun odasında uyuduk olan oldu zaten 🤣🤣🤣
incilikaftan SansursuzKadin 1/ işyerinde lokasyonlar da.😂😂😂 Çok eleman vardı o sıralar kampanya yoğunluğu vardi 2/ her zaman sevişme favorimdirr. 3/ ilkim ve sonum eşim oldu,
incilikaftan SansursuzKadin Hahahha 😂😂😂 1000 kişinin içinde biraz sıkıntı özellikle ekip lideriyseniz 😋
Lidya44 SansursuzKadin 1. seviştiğim en garip yer eşimle birlikte arabada bir ormanlık alanda.🔥🙃😋 Eşimin göğüs ucumu emmesi ve dudağıma yapışıp bırakmaması.🔥😋
Lidya44 SansursuzKadin evt bazen eşime istemiyorum uycam diyorum. Başlamazmı emmeye yalamaya e tabi hemen zevke geliyorum adam işi biliyo 🤣