[silindi] SansursuzKadin sonra eltimin bana şakayla kız ev boşken atsaydın kocanı demesi şok oldum ama çaktırmadım😂 bir yandanda acaba azıcık çıkarttığım ses mi gitti diye düşündüm🤣 (BU ARADA ELTİM HERKES AİLEDEN YUKARIDAYDI.)
Ecemsss SansursuzKadin ay sorma bacı sözde misafirliğe gittik onun odasında uyuduk olan oldu zaten 🤣🤣🤣
incilikaftan SansursuzKadin 1/ işyerinde lokasyonlar da.😂😂😂 Çok eleman vardı o sıralar kampanya yoğunluğu vardi 2/ her zaman sevişme favorimdirr. 3/ ilkim ve sonum eşim oldu,
incilikaftan SansursuzKadin Hahahha 😂😂😂 1000 kişinin içinde biraz sıkıntı özellikle ekip lideriyseniz 😋
Sedaa SansursuzKadin yani sen zevk diye sorunca aklıma ilk o geldi 😂 ama eşimin saçımı taraması, durduk yere gelip kucaklayıp,boynumdan öpüp gitmesi felan cok hoşuma gidiyor. 😊☺
Lidya44 SansursuzKadin 1. seviştiğim en garip yer eşimle birlikte arabada bir ormanlık alanda.🔥🙃😋 Eşimin göğüs ucumu emmesi ve dudağıma yapışıp bırakmaması.🔥😋
Lidya44 SansursuzKadin evt bazen eşime istemiyorum uycam diyorum. Başlamazmı emmeye yalamaya e tabi hemen zevke geliyorum adam işi biliyo 🤣
bittercikolata SansursuzKadin 1- Çıkmaz sokak 2- boynumu öpmesi, kulak memesi emmesi, dilini vücudumda gezdirmesi ve oral 3- Hayir olmadı 🙈😂
bisadekahve SansursuzKadin 1-eşimle sevgiliyken kendi dükkanının alt katı🙈 2- Belimden tutup boynumdan romantik şekilde öpmesi😍 3- olmadı 😶