Melo2234 Eşinize neler söylersiniz malum işteyken 😂bir arkadaşım dedi kulağına hoşuna gidicek şeyler söylemelisin ki zevke gelsin adam ne diyim konu ne olsun 😂
Birisii Melo2234 He ya şuraya birii açık açık yazsın ne deniyo. Ben harikasın çok iyii den öteye gidemedim
Ozge49595 Melo2234 malak gibi yatıyorum 2de ses çıkarıyorum saniyo ki bu biseyler hissettiriyor kimi zaman açıdan çıkıyor sesim sonra götümü dönüp telefonla oynuyorum yada direk duşa giriyorum
Bitmeyen-dert Melo2234 kendi bedeninden bahset arada gül ama öyle hunharca deyil tabi cilveli cilveli 😘
Bitmeyen-dert Melo2234 kilo daha güzel erkeğin eline abucuna gelir bende bu son zamanlarda kilomu dert ediyordum eşimde kızıyordu birşey olmaz olmaz aşkım ele avuca gelirsin sıkma canını diyor 😂
Ozge49595 Birisii kime beni öfkem esimin dusuncezizligine beni hic takmıyor umursamıyor kendini düşünmesi hep
Birisii Ozge49595 Allah yardımcın olsun canım youtubeden ilişki uzmanlarını dinle kişisel gelişim videoları izle çok faydası oluyor inşallah sanada olur
incilikaftan Melo2234 Kız senin eşin Kıçından yapıyodu seni ne gerek var erotik şeyler demeye 😂😂🤦🏻♀️
Melo2234 incilikaftan Yaaaa niye yaaa bende artık normal şeyler yaşamak istiyorum 😂😂😂 kıç konusu açmıyor dünden beri 😀
SansursuzKadin Melo2234 ben kufur ediyorum cok hoşuna gidiyo yumuşak ve kıbarlıktan hoslanmaz sert ister bagira cagira söylerim bende soyle yap boyle yap dıye