SansursuzKadin Melo2234 valla yap kelepcede al bayilir sexte lider oldugunu hissettir yönet onu emirler ver kalk otur hızlan yavaşla öp yala vur falan 😆
Cilekliturtaa Melo2234 harikasın, erkeğim, süpersin, seni içimde hissetmek istiyorum, buna bayılıyorum, daha fazla sert, memelerimi ısırmanı istiyorum, yala, kokla vs genelde bu şekilde konuşuyorum ama aslında daha sert konuşmalar istiyorum
Bosunadelirmedik Melo2234 ay ben konusmaktan hic hoslanmam. İsimizin basindayiz yanii dikkatim dagilsin istemem🤪 Ama sey ya of romantikligim cikacak ortaya sevismenin doruk noktasinda hep birbirimize seni seviyorum deriz🤭 Bir de ben cok gaza gelirsem canim kocam derim
bitterdelisi24 Melo2234 bitane film vardı :) kadın dıyor kocasına hadi bağa erotık kelimeler de.. adamda baslyo ana avrat soy sop hepsıne kufur edıyo hahaha erotıkten anladım tamda bu🤣🤣
SansursuzKadin bitterdelisi24 senin ben gecmisini s…eyim pislik seni şerefsız seni benden once başkaları ile beraber oldun demekkk simdi sadece benimsın bundan sonra beni s…eceksinn😆
bitterdelisi24 SansursuzKadin ouuwuwuwuw sana inanmıyorum :) cılgın :) kız gerçekten bunları dıyormusun :) ben şok ben iptal.. mıllet neler yapıyor arkdas biz daha vajına demekten a… lafına terfi edemedik 🤣🤣
zarifhanim Melo2234 Eşim pek o esnada konuşmak ve küfür etmekten hoşlanmadığı için kulağına boynuma sıcak nefes verir, inlerken ses çıkarır, öpüşürken mırıldanırım. Harikasın, çok özledim, çok güzel gidiyorsun ahh falan bunun gibi şeyleri fısıldayarak söylerim kulağına yani o bundan hoşlanıyor aynı şekil kendisi de öyle yapıyor 😄 bence bağırmak yerine muhabbet ederken kulağına sıcak cümleler fısıldamayı deneyin, 🤭
Bosunadelirmedik zarifhanim Sicak mefes veriyor deyince Sultan dizisinde Turkan Soray’in ensesine ufleyen adamin sahnesi geldi gozumun onune😂😂
Cloud9 Panda kız varsa öyle yetenekleriniz yani neler konuşulur neler denir biliyorsanız bize de yardımcı olun az örnek verin açıktan özelden farktmez adamlar bıktı artık😁
Panda Cloud9 Canım biliyoruzda arkadaşın biri özelden açık şeylerden tüyo verdi kendi istemişdi diye oda onu kullanarak ifşa etdi kimseye güvenilmiyo😬
Yakamoz_ Melo2234 harikasın süpersin seninle sevişmeye bayılıyorum aşkım canım vb..😂😂daha neler neler😁😁