enerts Secil32 merhaba, bende üç çocuklu aslen İstanbul’dan nevsehire gelmeyim, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim😄
Secil32 enerts hahahaha 3 cocuk mu 🙄benım oğlan dan sonra ben 2. Suan dusunemiyorum😂😂😂 Allah uzun ömürler versin inşallah canım
enerts Secil32 amin canım. Hepsi de peşpeşe oldu en büyüğü altı ikinci dört kazandibi de üç yaşına girecek Kasım da , valla zor çok zor büyüdüler 😄
Secil32 Rouge bizim birbirimizden sakladıgmız birşey olmuyo cunku bırbırımıze anlatarak çözüm buluyoruz yani gelin görümce değilde o benım kardeşim gibi daha çok 🌺
Kbcr Rouge aramız maşallah çok iyi bütün sorunlarımızı birbirimize anlatıyoruz zaten kardeş gibiyiz yani çok şükür 😍
Rouge Secil32 Kbcr cok tatlısınız daim olsun insallah🙏Ben saka yapıyorum anlasmayan gelin görümce birbirine burdan bahsetmezdi zaten😊
Kbcr Bu arada bende 20 yaşındayım bekarım taliplerimi bekliyorum yarışmacı arkadaşlara burdan duyurulur 😂😂
Secil32 Kbcr Ay kızlar bu arada varsa kardeş yeğen kuzen görümcemle tanıstırın güzel kızdır 😂😂evlendirelim diyoruz 😂
enerts Secil32 evet ya, Allah hepsine sağlık sihat versin , hayırlısıyla güzelce buyusunler baska bişey istemem ya , bazen kafa beyin kalmıyor , 😄
Rouge Secil32 😂😂yengeye bak beehh . bende bir yenge var kendisi dayımın eşi allah affetsin varya acıgımızı arıyor kuyumuzu kazıyor olan kısmetimizi bile ceker birde milletin yengesine bak😂neyseki abimin eşleriyle aram cok cok iyidir🥰
Kbcr Rouge hahaha çok şükür benimki bana talip arıyo zten abimin eşi kendisi. amcamın veya dayımın eşiyle bu kadar yakın olamam ama dur bakalım buda beni başından atmaya çalışıyor galiba 😂😂😂