enerts Secil32 evet ya, Allah hepsine sağlık sihat versin , hayırlısıyla güzelce buyusunler baska bişey istemem ya , bazen kafa beyin kalmıyor , 😄
Rouge Secil32 Kbcr cok tatlısınız daim olsun insallah🙏Ben saka yapıyorum anlasmayan gelin görümce birbirine burdan bahsetmezdi zaten😊
Secil32 Kbcr Ay kızlar bu arada varsa kardeş yeğen kuzen görümcemle tanıstırın güzel kızdır 😂😂evlendirelim diyoruz 😂
Rouge Secil32 😂😂yengeye bak beehh . bende bir yenge var kendisi dayımın eşi allah affetsin varya acıgımızı arıyor kuyumuzu kazıyor olan kısmetimizi bile ceker birde milletin yengesine bak😂neyseki abimin eşleriyle aram cok cok iyidir🥰
Kbcr Rouge hahaha çok şükür benimki bana talip arıyo zten abimin eşi kendisi. amcamın veya dayımın eşiyle bu kadar yakın olamam ama dur bakalım buda beni başından atmaya çalışıyor galiba 😂😂😂
Rouge Kbcr Kbcr beni başından atmaya çalışıyor galiba 😂😂😂 kııızz masallah dedigim iki gün yasasın😂😂işin sakası tabi.gelelim ciddi işe kaç yasındasın kısımıs
deleted77 Secil32 tanışalım bari 😁 ben de Bursa dan katılıyorum 30 yaşinda 4 bebe anası çıtır bir anneyim tabi biri tek biri üçüz onuda iliştireyim şuraya 😅 eski uzman hemşire yeni çiçeği burnunda bir mimarım 🙏🏻✨
Secil32 deleted77 ooooo çok başarılısınız maşallah bende ilk cocuk ta fiziği mort olmus bir kadınım gerçi doğuma 85ile girip 4ayda 25 kilo vermem cok mükemmel işte göbüşte çatlak izlerine alısmam zaman alıcak gibi😂😂