Ben de şıkları yetersiz buldum ama nasıl olsa tartışabiliyoruz. Bence de sadece “kızıma” diyerek halledilebilecek bir konu değil. Tüm yorumlara baktım herkes kendince haklı çünkü çok detaylı bir konu. Kimseye yüzde yüz güvenemeyiz, her şey olabilir, o kişiyle ayrılık yaşanabilir vs vs. Ama “hayır yapma” demekte hiçbir fayda göstermez. Yasaklar her zaman cezbedicidir. Bir çocuk annesi olarak elimi vicdanıma koyuyorum, ki benim oğlum var, asla kimsenin kalbini kırmamasını, hem kendisinin hem de diğer insanların tek tek çok özel varlıklar olduğunu ve bedeninin bir mal olmadığı gibi, kimsenin bedeninin de onun için bir mal olmayacağını, sadece gönül eğlendirmenin doğru olmadığını anlatacağım. Kendisi için eğlenceli veya geçici heves olan bir şeyin karşı tarafa ne gibi zararlar verebileceği veya kendinde ne gibi yaralar bırakacağı çok önemli. Basit bir konu değil bence bu. Negatif veya pozitif anlatım yaparken psikolojisine farklı etkiler bırakabiliriz; soğutabiliriz veya daha da cezbedici hale gelebilir. Ki ben birebir baskı ve farklı anlatımlar yüzünden soğumuş bir insandım. Psikolojik yıkımı ağır oluyor.