incilikaftan Gittibimilyarlikmobilya ev içinde akrabalarla kavga çıkıcak birinin elinde silah var ama bu genç bir delikanlı. Eşinle sizi el ele gördüm sanırım konu siz değilsiniz ama kavgaya sizde dahil olucaksınız !
incilikaftan Gittibimilyarlikmobilya Eşin bir özel gün var sanırım elinde tatlı gibi bişeyle gelicek 🤭 ayyy negzuel
Gittibimilyarlikmobilya incilikaftan Ya bilmiyorum ki su ara cok zor gibi 4 aydır ayriyiz. Geri mi gelecek
incilikaftan Gittibimilyarlikmobilya eşinizin kaldığı yerde deniz varmı gidebilcegi ya da kafasında deniz ilr ilgili bişey mi var
Gittibimilyarlikmobilya incilikaftan Yok yaşadıgimiz yerde deniz yok. Ama sunu duydum yillik izine cikmis tatile cikmis yani
incilikaftan Gittibimilyarlikmobilya Ben onu orda tek gördüm düşünceli olarak eşin siyah giymiş hatta denizin yanında bu yüzden sordum
Gittibimilyarlikmobilya incilikaftan Tatile çıkmıştır büyük ihtimalle arkadaşlariyla. Düşünüyor mu peki ne yapıyor
Gittibimilyarlikmobilya incilikaftan Yok peki alinmadim ki. Sadece siyah giyinmenin anlamini sordum sende bisey demeyince ben bilmeden ters bir sey mi dedim. Dedim
Gittibimilyarlikmobilya incilikaftan Anladım canım ya bazen bir şey demeden alınabiliyorlar Tabi seni de anlarım.