Merhaba kızlar uzun zamandır aslında takip ediyorum ama pek soru sormuyorum bugunde benim soru sorma günümmüş demekki :) neyse gelelim konuya fikirlerinize okadar ihtiyacım varki eşim çok aile düşkünü ailesi için beni boşar ki bugun öylede oldu görümcem 4 gün önce hasta oldu kötüydü bu arada kendisi hamile ertesi gün bana geldi bişey demedim gelsin tabi ama kızıma sarıldı öptü ondan sonra yine geldi yani 3 gün üst üste geldi herzaman kapım açık tabiki aramızda bir sorun yok şükür ama şöyleki ben uyardım eşim uyardı çünkü hastaydı kızıma yaklaşma falan dedik onada geçer dedik ama şöyleki dinlemedi kızıma sarıldı öptü o yetmezmiş gibi dudağından öptü ve görümcen gittikten ertesi günü kızım hasta oldu hapşurdu sürekli burnu aktı ve ateşi çıktı haliyle ben cok sinirlendim bu duruma zaten doğdugundan beri sürekli dudağından öpüyorlar kaynanam olsun kayınpederim olsun ve ben her defasında tatlı dilla uyardım güler yüzle söyledim öpmeyin dudağından diye çünkğ kızım öğreniyor herkesi öpmek istiyor onlar tamam dedi amahep öptüler bazen salak yerine koydular her gördüğümde beyza çenesinden öptüm beyza agzında çikolata vardı onu temizledim falan dediler ben cocuk değilimki ve o yetmezmiş gibi görümcemin kocasıda dudağından öpmeye basladı bugun doktora götürdüm kızımı geldim eşime yazdım çünkğ ona daha önce demiştim bidahakine sen uyar ben uyarırsam kırarım dedim tamam dedi uyarcam görürsem dedi ama oda beni umursamadı bugun yazdım dedimki ben artık birşeylere susmak istemiyorum birşeyleri uyarmak istemiyorum birilerini kırılcak diyede susmak istemiyorum ama artıl yeter kardesin tamam geldi bize hasta hasta hadi geldi okadar uyarmamıza ragmen kızıma yaklaştı ve kızımı hasta etti kızım hasta olmak zorundamı ben üzülüyorum kimsenin umrunda olmuyor üstelik dudağından öpüyor ben doğdugundan beri hep uyarıyorum uyardım ama beni dinlememezlikten geldiler umursamadılar artık yeter busefer tepkimi veririm bu kim olursa olsun annemde olsa babamda olsa aynı tepkiyi veririm birdaha görürsem birdaha görüşmem dedim ve eşimin bana tepkisi senden bosanıyorum oldu yeminler etti cocugunun üstüne yarın bosucam seni çekemem bilmem ne eve geldi almadım sonra geldi ben gittim evden gittim diye kandırdı geri döndüm evdeydi pişman olmuştu özür falan diledi ama şöyleki kızlar ben haksızmıyım inanınki her zmaan uyardım daha yeni doğdugunda bile öpüyorlardı agzının içini öpüyorlar ben annesi olarak öpmüyorum kızım 2 yasında 2 senedir uyarıyorum hepte güler yüzle ama beni hep salak yerine koyuyorlar ve aşırı sinir oluyorum bende dayanamadım böyle tepki verdim sizce kim haklı burda 😏
Aile Konusu
_beyza35 Kusura bakmayın baştan sonuna kadar suç sizde. Gelen geçen çocuğu dudağından öperken siz görümcesi hasta etti diye patlamışsınız. Çocuğunuzdan bu kadar taviz vermeyin, kaynana kayınpeder görümce + görümcenin kocası e yuh be daha neler. Ben kendi bebeğimin dudağını bile öpmüyorken küçücük çocuğa bu kadar şey fazla. Hala kırmaktan korkuyorsunuz ya kırın bi zahmet lütfen yalvarıyorum kırın yani kalbini mi ağzını mı nereleri gelirse artık!
En çok gorumcemin kocası konusunda sinir oldum evet diğerlerine de sinir oldum ama sen kimsin de öpüyordum derdim ben .ve kimsenin öpmesi doğru değil zaten eşiniz neden böyle tepki verdi siz çok haklısınız yani tavrinizi koymakla iyi etmişsiniz dua edin .
Akrep eşim çok düşkün onlar için beni eziyor bugun gerçekten cok laf söyledim eşime herşey dedim ardından kardesine söylemiş kardeside bana yazdı onada gereken lafı verdim ama eşim bunu anlamıyor bugun kalbimi okadar kırdıki anlatamam cok haklısınız hep sustum uyardım ama bukadar sert uyarmadım hiç
Hoyrat ailesine asla laf söyletmiyor dediğim gibi bunun için boşarda ben bugun tepkimi göstermesem hamileyim yarın birgün 2. Cocugum doğdugunda onuda öyle öpcekler ben hep içimde tuttum hep mesafe koymaya calıstım ama bukadar tepki vermedim mesajın bazı yerlerindede ağır konustım eşim anlatmış göstermiş hgörümceme zaten ve görümcem biz cok sevdiğimizden nasıl davrancagımızı sasırıyoz demiş bende ben sevmiyormyum sanki kızıımı ben niye öpmüyorum dedim
_beyza35 Bak eşin uyarsın veya uyarmasın senin gereken çizgiyi 2 yıl önce koyman lazımdı. İnan kaynana kayınpeder ilişkilerimde her şeye göz yumabilecek bir insanımdır ama çocuğumdan yana bişey olsa insanlıktan çıkarım. Çocuğun ağzındaki çikolatayı alırken hayal ettim , yalıyormu resmen. Düşünsene kaynananın senin dudağını yaladığını. İğrenç konuşuyorum kusura bakma, olay bana çok şok edici geldi çünkü. İğrenç! O çocuğun daha önce hasta olmadığına şükretmelisin. Bırak boşasın eşin ne hali varsa görsün en azından çocuğun öyle yılışık aileden kurtulur
Akrep okadar doğru konusuyorsunuzki dicek bişey bulamıyorum bendede hata var evet neden sert tepki vermedim ama bu konu hakkında hep eşime tepki gösterdim ona çattım ama onlarada hep tatlı dille uyardım keşke bugun yaptıgım gibi sert tepki verseydim belkide bidaha yapmazlardı ama şoka uğradım eşime öyle bi saydırdımki enişte nasıl öper dedim ya benim kızımı kimse dudagından öpemez öpen olursa görürsem busefer fena kalp kırarım yada birdaha ne görüşürüm nede giderim dedim eşimde saydırdı bana ve seni boşucam dedi cocuunun üstüne yemin etti aileme sanki vok yakınsında dedi çekemem senin bu hareketlerini diyip bosayacagını söyledi bana
_beyza35 öncekile bu boşanmaya sebep değil en ufak ailevi olayda eşiniz böyle dediyse başka bir sebepde vay halinize. Dudaktan öpmeyi sevmek için yapıyorlar (SANILIYOR) ama bu çocuğun bilinç altına başka işliyor uzun uzun açıklamıcam anlarsiniz zaten. Görümcenize tepki koymak yerine geldiğinde bu anlattığıniz gibi onada anlatın.
_beyza35 Ya erkekler bilmez ki bilseler bile orali olmazlar ince dusunemezler bakın bu tacize giriyor biliyor musun ben cok sinirlendim Allah korusun çocuğumun basina gelse emin olun kim olursa olsun konu kocam dahi olsa evi başına yıkarım,yakarım dahi bu konuda cok sertimdir sizde bu duruma daha sert tepki verin anlayacağı dilde konuşun bakin kayinpederim kayinvalidem gorumcem ve kocası salağa anlatir gibi anlaticam LUTFEN ÇOCUĞUMUN DUDAĞINDAN ÖPMEYIN olur mu deyin, diyin bunu lütfen ne olacaksa da olsun
incilikaftan anlattım canım nekadar iyi birşey olmadıgını görümcemede kaynanamada söyledim inanki hani belki sonuclarını söylersem yapmazlar dedim ama inadına yaptılar sanki
[silindi]
Akrep pes nasil niye izin va
Veriyorunuz dünyayı başlarına yıkarım bırak dudaktan öpmeyi yanaktan bile opturmuyorum bu zamana kadar nasıl tepki vermediniZ ya neden boşarsa boşasın hic kimse hiç bir sey kızımdan daha değerli deil benim buna eşim de dahil 😡kan beynime sıçradı resmen. Kusura bakmayin ama hatanın en büyüğünü siz yapmışsınız susarak lütfen buna bir daha asla müsade etmeyin benim kızımı kayinvalidem öpüyordu yanağından ellerinden onda bile içim gidiyordu az vakti olduğu için de sesimi çıkarmadım zaten bir süre sonra vefat etti. Saglikli olsaydida inanin uyarırdım heleki bu dönem bilmiyorum ya ben fazla hassasım ya da siz fazla safsınız (yanlis anlasilmasin fazla iyi niyetli anlaminda)