_beyza35 Bu sekilde devam edeceksen gelme deseydiniz bencede kızınızı sizden baska kimse koruyamaz daha çok sevemez o daha savunmasiz bizler koruyacagiz yavrularımızı

_beyza35 kızmanız gereken kişi eşiniz değil. Siz kendiniz olmalısınız. Hadi eşiniz ve ailesi gerizekalı. (Kusura bakmayın ama böyle) 2 senedir aman kocamla aram bozulmasın aman ailesine laf etmiyim kocamın ailesi neticede diye düşünürken çocuğunuzun istismar edilmesini nasıl kabıl ettiniz? Bu apaçık istismardır anne baba bile yapmamalıdır. Oturun şimdi kendinize kızın önce.

_beyza35 canim simdiye kdar susmussun ne diye diyosun guzel dille Uyardim ya sert konusacamsin 2 yildir bu cocugu dudagindan opmeyen kalmamis cocgunda nasil travmalar olusacaginin farkinda degilsin . Tum suc senin . Adam da beni ezdiriyosa adam demem ben ona basasin gitsin ne hali varsa gorsun ! Ailesi artik sensin ve cocuklarindir

_beyza35 Şoklar geçirdim okurken. Tatlı dilin, güler yüzün gösterileceği ver vardır gösterilmeyecegi yer. Bu çok hassas bi konu çocuk resmen perişan gelen geçen dudağını opuyor resmen şaka gibi ya. Arkadaşım göster sert bi şekilde tavrını. ister kırılsın, ister üzülsün, ister küssün. Hayırdır ya benim çocuğumun dudağını ne hakla öpersiniz diye. Yanlış anlama ama kocan da bukadar anasına bacisina duskunse, çocuğunu hiçe sayacak kasar vur tekmeyi gitsin ondan da hayır gelmez. Herkes ayrı evlat ayrı valla kimse kusura bakmasin!

Miskin Bugün dudak öpen enişte yarın ne yapar kimblir Allah korusun sizi umursamiyorlarda yani hersey beklerim boylesinden

_beyza35 görümcenin kocasının senin kızını dudağından öpmesinden sonrasını okuyamadım. Yıkarım ortalığı ya ne münasebet? Beni bu yüzden boşayacaksa kocam ben ondan önce davayı açarım.

_beyza35 ay bebeğin dudagından öpmek nedir ya biz kardesimin yanağından bile öpmeye kıyamıyoruz dudak ne kücücük bebeğe yani birde gorumcenin kocası🤦🏻‍♀️Kızını kimseye verme bile dudaktan öptürmek ne demek bu sevmek degil ya seven insan nasıl kıyar niye dudaktan öper bebek o bebek savunmasız bir bebek sapıkca yani.böyle insanların içinde kalıp da kocama ne derse tamam tamam diyip çocuğumun dudagını öpmelerine katlanamazdım .normal seyler degil kabullenme .öyle insan eş olsa ne olur ?bosansa hatta hayrına .kimse kızından degerli degil

_beyza35 ya neden yapicaklar inat veya seni sinir etmrk için benim gorümcemle eşim yok orasını yeriz yok burasını tizini yerilz Kürtçe bende eşime bir gün bağırdım gel beni ye çocuğa ne gerek var diye ablasının yanında dahada demedi birkaç ay

_beyza35 çocuğumu dudağından öpecek insanı asla uyarmam direk saçını başını yolarım. O ne demek ya azgınlık bu sapıklık. Resmen bebek üzerinden haz almak bu. Siz nasıl hala güzelce uyardım diyorsunuz. Güzelce uyarılmaz hanımefendi. Bir de içinde erkek bireyler de var çıldıracağım.

Bakın sizi de üzmeyeyim diyorum ama biri şikayet etse sizi çocuğu alırlar istismardan. Lütfen kırın dökün bir daha göstermeyin yavruyu tekrar yaparlarsa yazık yavruya. Belli ki siz de çok üzülüyorsunuz yapılır mı bu.

_beyza35 aynı şeyi ilk oğlum doğduğunda kaynanamda yapıyordu ogluma. Bize her gelmesinde oglumu dudagindan öpuyordu. Ve yaşli zaten kaynanam. Hasta oluyor bazen. 1 öptü 2 öptü ,ama ben üçüncüde patladım. Eşim işte oluyordu, görmüyordu, haberi de yoktu zaten annesinin dudagindan öptügünden. Ben hiç eşimi karıştirmadim. Kaynanama patladım artık. Cocuk hep senin yüzünden hasta oluyor, dedim. Bi daha cocugumu kucagina alma dedim. Ama nasıl sinirliyim, bi yandan da yaşlı zaten, birsey olur kadına diye de korktum ama bi yandan da saydırıyorum. Bi daha cocugumu dudagindan öptügünü görürsem gelme bize hic dedim. Kadin sus pus oldu. Sonra ben mutfaktayken kaynımı aramiş gel beni al diye. 1 saat sonra kaynim geldi aldi. Kimse de bilmiyor dudagindan öptugünü cocugun. Akşam eşim gelince anlattim herseyi. O da bana hak verdi. Ve gercekten de ertesi gün oglum hasta oldu, 😑 sonra eşim annesini aradi, kızdı baya. Ateşleniyordu oglum, 39 dereceyle acile gitmiştik, 6 aylikti daha. O günden beri hiç öptügünü görmedim. Sizde en baştan hic eşinizi kariştirmadan kendiniz halletseydiniz. Aferdersiniz ama 2 sene diyorsun. Iyi dayandin valla. Ve bu yüzden eşin boşayacaksa boşansin. Kimseye taviz verme. Kimse cocugundan önemli degil. Aman kırarım, aman üzülmesinler diye düsünme.

_beyza35 Görümcenin kocasimi mi opuyor dudağından valla kusura bakmayın gördüğüm an ağzına sicardim ne demek dudağından öpmek sapikliktir bu serefsize bak ya sinir oldum şuan kusura bakmayın.

Zoya Valla çocuğum için kurşun atar kurşun yerim gerekirse. o eniştemin öpen ağzını da kırarım..!

_beyza35 senn kocanda ne biçim bi insanmış kız çocugu değil erkek çocuklrda taciz yaşıyor yarın öbürgün kızını biri sıkıştırsa öpse flan çocuk normal karşılıcak enişte nie öpüyo dede dudaktn öpermi ya gerçektn 2 senedir buna nasıl izin veriyosunz gerçktn bazen azım açık okuyorum burda yazılanlrı

Okurken darlandım 2 çocuk büyütüyorum ben dahil kimse çocuğu o şekilde öpemez,net!!Çocukların aklı ermiyor diye bu şekilde sevilmesine çok karşıyım,mahremiyet eğitimini bu davranışlardan uzak tutarak vermeye başlayın,normalleştirmeyin,devir artık çok kötü…

_beyza35 yemin olsun okurken sinir krizi geldi. Ne demek bir başkası benim kızımın dudağından öpecek dudaklarını keser ellerine veririm. O kadar da sabırlı anlayışlı bir insanımdır. Eşim bile çocuğuma belli sınırlarda yaklaşır asla dudağından ödemez bu ne saçma şey tövbe allahım yarabbim. Boşarsa boşasın sapık ruhlu insanlar

_beyza35 görümcenin kocası kız çocuğunu dudağından öpüyor senin tepkin bir daha görürsem kalp kırarım mı? Öptüğü an kafasını kırman gerekirdi ay okudukça tansiyonum çıktı bir değil iki değil ailenin bütün üyeleri çocuğunuzu en mahrem yerinden öpüyor sizin afedersiniz ama gevşek eşinizde buna tepki verdiniz diye sizi mi boşuyor. Ondan önce onu siz koyun kapının önüne