_beyza35 aynı şeyi ilk oğlum doğduğunda kaynanamda yapıyordu ogluma. Bize her gelmesinde oglumu dudagindan öpuyordu. Ve yaşli zaten kaynanam. Hasta oluyor bazen. 1 öptü 2 öptü ,ama ben üçüncüde patladım. Eşim işte oluyordu, görmüyordu, haberi de yoktu zaten annesinin dudagindan öptügünden. Ben hiç eşimi karıştirmadim. Kaynanama patladım artık. Cocuk hep senin yüzünden hasta oluyor, dedim. Bi daha cocugumu kucagina alma dedim. Ama nasıl sinirliyim, bi yandan da yaşlı zaten, birsey olur kadına diye de korktum ama bi yandan da saydırıyorum. Bi daha cocugumu dudagindan öptügünü görürsem gelme bize hic dedim. Kadin sus pus oldu. Sonra ben mutfaktayken kaynımı aramiş gel beni al diye. 1 saat sonra kaynim geldi aldi. Kimse de bilmiyor dudagindan öptugünü cocugun. Akşam eşim gelince anlattim herseyi. O da bana hak verdi. Ve gercekten de ertesi gün oglum hasta oldu, 😑 sonra eşim annesini aradi, kızdı baya. Ateşleniyordu oglum, 39 dereceyle acile gitmiştik, 6 aylikti daha. O günden beri hiç öptügünü görmedim. Sizde en baştan hic eşinizi kariştirmadan kendiniz halletseydiniz. Aferdersiniz ama 2 sene diyorsun. Iyi dayandin valla. Ve bu yüzden eşin boşayacaksa boşansin. Kimseye taviz verme. Kimse cocugundan önemli degil. Aman kırarım, aman üzülmesinler diye düsünme.