Bosunadelirmedik Zoya https://www.hepsiburada.com/viga-sprey-50000-p-HBV00000PHCKU?magaza=Cadde+shop&url_src=and-product-detail
bitterdelisi24 bayandrakula_1 daha neler vay canına :)) gerçekten hayret ıcındeyım burası beni benden aldı :)
Mavisim20 Bosunadelirmedik paylastiginoz linkte kimi acaba. Esinizde gercekten ise yariyor mu nasil kullaniyorsunuz
Bosunadelirmedik Mavisim20 Evet canim esim bittikce siparis eder. Sevismeye baslamadan once penisine deo sikae gibi sıkıyor. Bir 10 dk bekliyor(on sevisme🤭) sonra uyusuyor heralda. Erken bosalmayi onluyor
Mavisim20 Bosunadelirmedik yaa epimedyumlu macunuda cok önermislerdi aldim zorla denettirdim hic faydası olmadı bu spreyinde olmıcakmis gibi hissediyorum esime bisey etki etmiyo 😩 bi alıp deneyelim bakalm nekadar geç bosalabilcek
Bosunadelirmedik Mavisim20 Kisiden kisiye etkisi degisiyor mu bilmem; ama esim bunun kullanimca gec bosaliyor
bayandrakula_1 bitterdelisi24 bilmem oluyor valla ama bi yerden sonrs ben yoruluyorum aciyor falan 2 3 olur cok yorgunsam 2 kesinde zorlasam 5 oluyor
bitterdelisi24 bayandrakula_1 altta arkadasda yazmıs mantıklı. bosalma suresı kısaysa ondanda olur :) 5 kere ne demekm🤣🙃
bitterdelisi24 2zlerim olabilir kısa sürdü zaaman bıda yapmak ıstenıyo :) uzun surse zaten gunde 5 kere oho🤣🤣🤣 yürücek hal kalmaz
bayandrakula_1 bitterdelisi24 6 7 dakika suruyor boşalması 4 5 cok uzun suruyor tabiki pestilim cikiyor artık