Eslim_555 Kızlar eşim ikinci kez bosaldiktan sonra geçip duş alırız Şimdi çok özlem var iki gün boyunca devamlı yapalım diyor onun için marifetlerini göster dedi ben napabilirim ya bişe utanırım öyle çok şeyde değilim yani öneri verin bana nolur😀
Mavisim20 Eslim_555 ben taktik vermeye degil kolay gelsin deyip tebrik etmeye geldim 😂 bacım biz ikinciyi yapamiyoz siz 2 gün yapcaksınız helal olsun 😁
bitterdelisi24 Eslim_555 sende buna ınandınmı gaza gelmıs eşin :) nedense 2 den sonra tıs dıye sönuyorlar :)
Yakamoz_ Eslim_555 oturt eşini koltuğa giyin seksi kıyafetler striptiz yap sonrada oral sexle yola devam😂😂
Olivetti Eslim_555 uzak bir yerden mi geldi ki eşin yani 2 gün boyunca yapmak için baya dolu ve aç olmak lazım . İnanma sen ona 3. Den sonra söner 😂😂😂ama yine de hünerlerini göster tabi 😂😂
Aspirin Mavisim20 bizde aynı 🤣 eşim cok özledinde sabaha kadar bugün die gezer ortalıkta snra ilknde biter 🤣
Mavisim20 Aspirin esim hep der bu sefer iki yapcam diye cok sukur daha hic yapamadi nasil oluyosa senede bikere oluyo 😂
Mavisim20 Bosunadelirmedik yok kız bence var benim esim erken bosaliyo ben istiyorum ikinciyi ama olmuyo 😂
Mavisim20 Bosunadelirmedik fayda edermiki 😌 benim artik umudum yok doktorada gitmiyor. Bi ara macun falan aldik ama fayda etmedi hic
Bosunadelirmedik Zoya https://www.hepsiburada.com/viga-sprey-50000-p-HBV00000PHCKU?magaza=Cadde+shop&url_src=and-product-detail
Mavisim20 Bosunadelirmedik paylastiginoz linkte kimi acaba. Esinizde gercekten ise yariyor mu nasil kullaniyorsunuz