Bende anlatayım ozaman :)
Benim eşim annemin kuzeni.. Kendisi yurt dışında yaşıyordu, kardeşiyle birlikte büyüdük sayılır her tatilde beraber takılırdık ama abisiyle yani eşimle hiç bi diyaloğumuz olmamıştı. Annesi beni gözüne kestirmiş önceden gelinim olsun diye ben başka biriyle nişanlanınca çok üzülmüş :) Neyse ben nişanlandığım kişiden ayrılmıştım 6 ay falan oldu, o sene eşim Türkiye ye geldi anneannemlerde otururken göz göze geldik bian, dediğim gibi öncesinden pek konuşmuşluğumuz yoktu o pek Türkiye ye gelmezdi çünkü. Beni görünce ogün Facebooktan ekledi. Dayımla kuzen olduklarından çok iyiydi araları, benimle konuşmak isteyip konuşamamış uygun olmaz gibisinden. Tabi benim umrumda değil o ozamanlar 😃 Ben fotoğrafçılığa kaydolmuşum meslek yapıcam vs koşturuyorum. Neyse bir gün bütün kuzenler gezi organize etmişler Üsküdara falan gitmek için 10 kişi falanız eşimde geldi, orda bana baya yakın davrandı kız kulesinde otururken dayımı bile takmadan çiçek satan abladan çiçek alıp getirdi yanıma bıraktı ben şok🤣 Tabi ben o sıra çok yıprandığım için önceki ilişkimden evlilik vs düşünmediğim için uzaklaştım eşimden, ben uzaklaştıkça o benimle konuşmak için çabaladı durdu ben redetmeye başladım heryerden engelledim teyzelerim falan bi konuş diye baskı yaptıkça ben inat etmeye başladım ciddiye gidicek diye. bu sefer oda dayıma açılmış ben seviyorum bizi konuştur diye annesiyle dayım bir olup beni bir araya getirdiler konuşalım diye 😃 dayım sahile gidelim gezelim dedi bir baktım eşim orda bizi bekliyor ben tabi dayıma kızıp geri dönmeye çalıştım, eşimde elimi tutup bikere dinle istemezsen bidaha karşına çıkmam dedi. Oturduk konuştuk kendini öyle güzel anlattıki herşeyi açık açık konuştu her konuda, o an onun evlenilecek bi insan olduğunu anladım merhametini sezdim ve ağzımdan bian olur tamam kelimesi çıktı 🙈 Öyle başladı hikayemiz benden tek isteği yurt dışına gelmemdi, benim için çok zordu ama şuan 7 senedir evliyiz birde oğlum var 3.5 yaşında 😍 Birlikte çok sıkıntı çektik çok acıda çektik bazen zirvede yaşadık bazen dipte. Ama hala çok saygılı merhametli iyki dedirten bir kocam var çok şükür 😍