Arasemir11
Solitude sözlüm benim arkadas ortamıma cok girmeye calısıyodu ama ben böyle benim içindir falan diye düsünmüyodum .zaten kendi sorunlarım vardı ask mesk hic kafam basmıyordu o ara .işte derslerde her öğretmene kendimizi tanıtıyoruz sırayla bende lavaboya gittim mahsus tanıtmamak için sıkıldım .geri geldigimde diyorum kendime oh bitti sıramı atlattım falan baktım bu beni gosteriyor bu tanıtmadı diyor bogmak istemiştim onu .tanıttım mutlu musun baska sorun var mı dedim var dedi tenefüste sorarım bisey demedim ciddiye almadım .git gide bu sırasını yaklastırıyor bir baktım yanımda ama o zaman yine bunları gormuyorum .okulun ilk günleri de Azeri bir kız vardı buna demişti ki cok yakıslı falan bende kızım uzak dur bu rustur capkındır tipinden belli diye dedikodusunu yapıyodum sevmiyordum yani .bu azeri kız sonradan sınıfını degiştirdi sevgili yaptı gitti .arkadaslarım diyodu bak sana yakın olmaya calısıyor diye yok azeri kız içindi diyodum onlara. neyse bu arkadas ortamımıza da girmeyi basardı bende artık daha yumusak yaklasıyorum arkadasız diye konusuyoruz hepimiz falan .ne sorunum olsa bu yardımcı oluyor sınavda kopya veriyor ben kopya cekerken yakalanmıyım diye hocayı oyalıyor falan baya ısınmıstım ne iyi cocuk diyodum .sonra ben hastalandım doktor 1 hafta mı ne hatırlamıyorum rapor yazdı bende arkadaşıma attım gelmicem diye arkadasım da hasta ay bidaha gelmicek falan demiş mahsus cünkü biliyodu bana ilgisinin olduğunu bu da korkmus .ben okula gittim geri işte baktım bu camdan gordu asagı indi merdivenlere onume cıktı kostır kostur .selam verdim baktım hararetli gecmiş olsun gelmiceksin diye cok üzüldüm arkadaslarına falan söyledim numaranı almak istedim vs .bende teşekkür ettim .sözlüm diyo ki o zaman sana yeşil ışık yaktım diye ama ben anlamadım arkadasız diye dedim yine😂sınıftan biri kagıda yazmıs gecmiş olsun falan bir erkek sonra numara falan istedi hep pesimde konusalım konusalım diye buldu da yazma diyorum engelliyorum yazıyor .sınıfta bekliyorum bir kere dinle diye .arkadas ortamında bu olayı konusuyoruz bu da sinirlendi orda anladım biraz. beni rahatsız eden cocuk yanımdan gitmiyor cıkısta yanımda baktım nişanlım gordü hemem kostu geldi yanımıza .mahsus diyorum ki abim alıcak beni dayımlara gidicez gitsinler diye yokkk ikiside gitmiyor .sözlüm o cocuk var diye beni bırakmıyo tek bu da konusmak için. en sonunda kavga ettiler bu gitti sözlüm beni tren seysine bıraktı benle geldi. ertesi gün beni tehdit eden biri vardı buraya yazmıştım o geldi okula bu sefer sözlüm o var bahanesiyle yine beni tren istasyonuna bıraktı derken baktım hep o beni sabah alıyor bırakıyor .noluyor dedim öyle öyle olduk işte .ama cok sey yasandı cook uzun biz cook güleriz anlatıp da onları yazamadım. cok dedikodusunu yaptım cok kavga ettik cok salaklıklar yaptım okuldan atılıyoduk numaramı alma şekli falan cok seyimiz oldu ama uzun yordum sizide💕