Solitude bilgisayarım bozulmuştu benim eşimde bilişim mezunu anlıyor böyle işlerden falan. Komşuyla da interneti ortak kullanıyoruz dedi ki x anlıyor bu işleri gelsin bi baksın. İsim vermemek için x dedim. Neyse o gün akşam geldi bize ben içerideyim tabi tam görmedim eşimi. Bir iki gün sonra faceden bi istek hop kabul ettim hemen mesaj yazdı selam sorun yok değil mi bilgisayarında diye. Teşekkür ederim abi sorun yok dedim benden üç yaş büyük eşim 😂 ayıp olmasın küçük yer laf olur diye abi dedim. Benim en yakın arkadaşımla telefonda mesajlaşıyormus bunlar. Ben bunu duyunca kıskandım ve mesaj attm abi bir ödevim var yardım eder misin diye. Eşimle aynı okul aynı bölüm mezunuyuz o yüzden yardım istedim. Tamam dedi numaramı verdim mesajlaşmaya başladık. Sürekli konusuyoruz arada arıyor sesli konusuyoruz falan eşim de o donem üniversitede. İki sene konuştuk bi gün dolmustayım bir mesaj bir daha abi deme bana akşam konusuruz demiş noldu abi naptım ben diyorum hala daha 😂 neyse akşam ben senden hoşlanıyorum dedi. Ben zaman istedim iki gün sonra evet dedim 😂 o gün bugündür hayatımda. 11 sene o ilk günle beraber. 2 sene arkadaşça, 2 bucuk sene sevgili, 3 sene nişanlı, 4 yıldır da evliyiz. Çok şükür Rabbime iyiki karşıma çıkmış. İyi ki evlenmişim. Dünyanın en iyi insanı diyebilirim. Hem kızıma hem bana..