Merhaba bizimki de bir aşk hikayesi sayılabilir:) küçüklüğünu bilirim okulun örnek öğrencisi denilebilir biriydi.amcamin kızının sinifindaydi işte sabah erkenden ders çalıştığını bu yüzden sınavlarda başarılı olduğunu söylemiş kuzenime .duydum ben de öyle yaptım . Sonra namz kiliyormus ben tesettur ve namaza niyetlendigimde çevremden tepki gördüm çünkü kimse yapmıyordu orta yaşın üstünde olanlar hariç. O zaman ben de fazla mı abarttım acaba diye düşünürken birden onun kişiliği geldi aklıma bizim köyde bile böyle dikkatli yaşayan biri varsa neden ben de yapmayayim gibi saçma ama o an mantıklı gelen bı kararla kim ne derse desin başımı açmadım . Bu arada evlerinin önünden geçerken kii aradaki avluyu saymazsak evi bize çok yakın . Ben başımi özelikle ters tarafa cevirirdim ki göz görmesin gönül dusurmeyeyim diye :) e tabi belki nasibim o değildi neden sevgimi harcayayim gibi düşünüyordum. Sonra annesine yenge derdim ben ki annemle kardeş kadar birbirlerini severler di. Yenge bana onun calsitigi kitapları verdi sınava hazırlanırken abiye çok teşekkür ederim dedim:))) gerçekten de sadece çok saygı duyuyordum. Gel zaman git zaman üni bitti yine kpss ye hazırlanıyorum. Annesi hep benden bahsediyormus meğer hatta babası bile. Ortak bı akrabamiza sormuş beni .o da anlatmış hassasiyetlerimden falan.ama manyak karı :( benim gayet rahat bı pozumu telimden gizlice alıp ona göstermiş . O akrabamiz eşimin benimle görüşmek istediğini söylediğinde annesi aramadan hayatta görüşmem dedim ama içim eveeeeet dedi ilk dk.:)) Sonra bir kaç gün sonra başka bı köylümüz geldi evimize başka kızı istemiş annesi güya tamammis falan diyor . Başımdan aşağı kaynar sular döküldü .meğer görüşeceğim izi duymuş da :( neyse ben görüşmeye ceğimi söyledim ortak akrabamiza fakat eşim ille telimi istiyor anlatmak , böyle bişey olmadığını söylemek için
tabiki asla :))) …neyse ikna oldum annesi aradı İstanbul’dan geldi görüştük başımı yerden kaldiramayan ben birden bülbül oldum yine utanıyorum ama iyi konuştum iyi :) kuzenimle birlikte gitmiştik gorusmeye ayrılirken bir Araca denk geldik yolda:) o bı tarafina gitti bense kuzenimden ayrılıp onun arkasından gidince çok etkilenmiş:))) bu kız benimle aynı yoldan yürür demiş :))) laf aramızda bu mesajı vermek istemiştim zaten .:))) Vel hasıl teklifini kabul etmiş oldum.annesi akrabasi istemeye geldiler söz kestik .bu şekilde ama iki yıl nişanlı kaldık. cok mutluyum şimdi iyi ki nasibim olmuş hamdolsun .şimdi araya ayrılık giriyor yine iki yıl ama bitecek inşaallah . Oğlumuz var . Arada anlattığımda kucuklugum seni örnek almakla geçti diye abayi yakmissin te o zamanlar diyor :))) ama hep derim sevgi yoktu sadece çok saygı duyuyordum sana diye . Görmediğim birini nasıl sevem.Herkese mutluluklar efem