• +18
  • Sexs sonrası

Mirinda Ahahah iyiymiş 😂😂 bizde onu çocuk olmayınca yapıyorduk kışın yorganın içinde yatardık sonra girerdik duşa

Mirinda maalesef ki yok esim hic yanaşmıyor başlarda konuşmayı denedjm gine ayni ginr

masalperisii bizim bittiğinde olan cümle şu ,aşkım kıpırdama peçete getiriyorum 😂😂😂 sonra banyoya paldır küldür gittikten sonra orda öper ,beni sevdiğini söyler ve o arada hala bişeyler yapmaya çalışır 🤦‍♀️

Nietzsche Ahahah 😂😂 Ben orayı söylemedim unuttum 😂 Bizde de aynı kıpırdama aşkım deyip güler siler 😂

masalperisii genelde öpüşürüz 💋 çok güzel olduğumu, beni çok sevdiğini, onu çok mutlu ettiğimi dile getirir ısırmaya, emmeye, öpmeye dokunmaya devam eder, genel olarak cilveleşmeyi seven bir çiftiz 🥳

masalperisii bizim artık spiralden dolayı içime boşaldıpı için sen dur diyip peçete getiriyor o an sonra temizşenirken romantık romantik bakışıyorum dudaktan bir öpücük yine efsane iş çıkardık diyoruz 😂 sonra bide duştan önce tuvalet merasimi olur 😂 eğer vakit erkense kanepeye yatarız ayrı ayrı birbirimizin dinlenmesine müsade ederiz eğer geç olduysa sırayla duş sonra uyku 😂

Süpermenlerine mukayyet oldun mu derim.oldum.okey bebiş. Duş. İyiki benim kocamsın. İyiki benim karımsın. İyi geceler. Totoyu dönüş.