• +18
  • Sexs sonrası

Mirinda maalesef ki yok esim hic yanaşmıyor başlarda konuşmayı denedjm gine ayni ginr

masalperisii bizim bittiğinde olan cümle şu ,aşkım kıpırdama peçete getiriyorum 😂😂😂 sonra banyoya paldır küldür gittikten sonra orda öper ,beni sevdiğini söyler ve o arada hala bişeyler yapmaya çalışır 🤦‍♀️

Nietzsche Ahahah 😂😂 Ben orayı söylemedim unuttum 😂 Bizde de aynı kıpırdama aşkım deyip güler siler 😂

masalperisii genelde öpüşürüz 💋 çok güzel olduğumu, beni çok sevdiğini, onu çok mutlu ettiğimi dile getirir ısırmaya, emmeye, öpmeye dokunmaya devam eder, genel olarak cilveleşmeyi seven bir çiftiz 🥳

masalperisii bizim artık spiralden dolayı içime boşaldıpı için sen dur diyip peçete getiriyor o an sonra temizşenirken romantık romantik bakışıyorum dudaktan bir öpücük yine efsane iş çıkardık diyoruz 😂 sonra bide duştan önce tuvalet merasimi olur 😂 eğer vakit erkense kanepeye yatarız ayrı ayrı birbirimizin dinlenmesine müsade ederiz eğer geç olduysa sırayla duş sonra uyku 😂

Süpermenlerine mukayyet oldun mu derim.oldum.okey bebiş. Duş. İyiki benim kocamsın. İyiki benim karımsın. İyi geceler. Totoyu dönüş.