Cloud9 Astalavistabeybi 90 a gitmiştim hamileykrn 2 ay önce ama mahvetti kadın hiç gerdirmeden çekti çekti bıraktı ölmüştüm 8 aylık karnımla 🙄
Birsusamannesi 80e gittim canım ama bölge ve mekana göre değişiyor sanırım 3 yıl önce 120ye gidiyordum memlekette
zarifhanim Cloud9 aynı şeyi hamileliğimin son ayında yaşadım, kendim yapsam bu kadar canım acımazdı doğuma yakın kabuk bağladı ağdanın değdiği her yerim ya birde çok ünlü bir kuafördü bir daha tövbe gitmem
Limonlupopkek Astalavistabeybi 2.5 yil ince 100 tl ye gitmostim simdi daha da çıkmıştır. Kucuk bir ilin kucuk bir ilcesinde fiyatlar boyle oluyir😬 hic iyi de alamamisti bir de🙄
Cloud9 zarifhanim zaten 30. Haftaöa kadsr kendim yapıyodum ve hiç canım acımıyordu inanın artık son aylat yetişemeim göbekten 36 haftalıktım gittim gitmez olaydım bide bana suç attı hamilelikten felan yapamadım tam diye😬 oysaki ilk gebeliğimde de giderdim hiç acıtmadan yaparlardı
Ozge49595 Astalavistabeybi suan gittigim 137 gibi biseydi birisi ee 200 alıyordu bide dedikodumu yapıyordu
zarifhanim Cloud9 bende 37 haftalıkken gittim. Birde afedersiniz göremiyordum artık karnımdan yani yapamadığım için gittim. Hani işin ehlidir diye onlara emanet ettim kendimi. İnsan bir gerdir derdi kendi halledemiyorsa 😑
3children1mom Astalavistabeybi Bizim burda paketini 7.5 tan açıyorlar. En kaş, bıyık, tüm vücut 100 tl veriyorum. Her ay gider tavuk gibi bir yolunur gelirim 😂😂
bittercikolata Astalavistabeybi Canım bence şehirden şehire değişiyor ben Kırklareli de yaşıyorum burada general, koltuk altı tam bacak 150 🙈 benim yakin arkadaşım diye 70 aliyo benden ama diğer kuaförler ve ağdacilar da 160 170 falan alıyor 🤷♀️🤷♀️