Mirinda SansursuzKadin daha önce çok anlık gelişmişti bir anda kamera açıp çekmeye başlamıştı beni baya hoşuma gitmişti 🙃🙃
Asminmuko SansursuzKadin 1 hayır yapmadım 2 bir defa yaptık otel odasında karşıya telefonu koyduk daha doğrusu nasıl sevişiyoruz diye merak ettik o yüzden 3hayır çok tiksinir istemez
Asminmuko SansursuzKadin bu arada senin sayende çok şey öğrendim ilişki ile ilgili süpersin canısı 😍😍😍teşekkür ederim ah bide benim kocam eski haline dönse
Zeyzeymom SansursuzKadin bu sorunun üçüde bana uymadı ya 😃 belki 3. Oral sırasında olmus olabilir hatırlamıyorum 😃😃
Arasemir11 SansursuzKadin kız hele bak ne sorular cıkıyr😂neyse cewp wereym Ewet yapıyorduk eşimle evde olmadığı zamanlar 2 hayır çekmedik bana komik gibi gelir diye cesaret etmedim 3 eşimin boşalmasını istemediqim için onunda aqzına bosalmam 😂😋
[silindi] SansursuzKadin 1.soru cevabı; Eşim yurt dışına gittiğinde banyoda,yatak odasında mavi ışıkların altında çeşit çeşit yerlerde görüşüp yapmıştık. 2.soru cevabı; Evet hemde izlemekten deli gibi keyif alıyoruz.3 saatlik hiç kesintisiz video çekmişliğimiz vardır. 3.soru cevabı; Boşalacağım zaman kafasını aşağı ittirir,yaptırırım😈
Berna-12 SansursuzKadin Bekarken çok yapardık farklı sehirlerdeyiz diye Hiç çekmedik Oral yapmadığı için öyle bı fırsat olmadı hiç olasada yapmazdım sanırım 😂
[silindi] SansursuzKadin benimde tavanda karşımda yani her yerde ayna var ve acayip ateşli oluyor öyle😂😈
Oturmayamigeldik Kiss_masali bosalirken sizden bi sıvı akıyor mu ? Ben bosalirken sadece kasılmalar oluyor herhangi bir sıvı falan gelmiyor acaba diyorum bosaldigimi mi zannediyorum 😂
Kiss_masali Oturmayamigeldik çok çok fazla ıslanıyorum boşalırken.çok nadir beyaz bi sıvı akar benden🤣
Ruzgarin_kadini SansursuzKadin ben maskülen bi tipim bacım bana de hiç kavgaya karıştın mi de Hiç karakolluk oldun mu de Otobanda kadını taciz ediyolar diye levyeyle daldın mi de 😂😂😂😂😂
Oturmayamigeldik Kiss_masali islaklik oluyorda hiç sıvı falan gelmiyor benden bende erkeklerin yaptığı gibi bosaliyoruz falan zannediyorum 😂
3children1mom SansursuzKadin Herifin gelmedi mi kizzz😂😂 D. Hic biri yapmadim. Yapmasını da istemem..🤭