Zeusunherasi bitterdelisi24 yok kız bor bardak içince üstünce su iciyorsun miden şişiyor 😂😂 almıyor ne kadar istesen de
Zeusunherasi Astalavistabeybi ben çilekli seviyorum. Muzlu da güzel ama ben mutluya kahve atıyorum. Çikolatalı bayıyor 😂😂 afiyet olsun. Ben de alacam param bitti beklemedeyim😂😂😂😂
Zeusunherasi bitterdelisi24 keşke tarif olsa da versem bacım. Paraciklarimizi alıyorlar o içecekler için. O kadar para verince gaza gelip zayiflion zaten. Icmezsen ya da kaçamak yaparsan paran çöp oluyor gibi hissedion😂😂
Astalavistabeybi Zeusunherasi hahahaha afiyet olsun 😁 ben bir tek vanilyalı. Nasıl tuvalete çıkartıyor mükemmel demi 😁😁
Astalavistabeybi bitterdelisi24 tozunu alman lazım 😁 hommdan aldım ben düşünürsen ablam satıyor evine sipariş verebilir asdasd
Zeusunherasi bitterdelisi24 yok canım ondan kullanmadım hiç. Benim ki FITBACK. Ilk iki gün detoks yapıp ödem atiyorsun sonra aynı ürünle diyet yapıyorsun. Tadı güzel ama zamn gelmiş canım sıkıldı görünce 😂
Ayla_Su bitterdelisi24 bende hic veremem sanmıştım imkansızdı yani benim icin ama başardım ve onun verdiyi mutluluğu yaşıyorum olmayan kiyafetlerin icine girdikce daha mutlu oluyorum ve tabiki cok güzel özgüven geliyor insana. Sende basaracaksın 💪
bitterdelisi24 Ayla_Su 😍😍 insallah ya eskı halımı özledm gercekten güzel biriyim ama kılo oldugu ıcın ozguvenm bazen gıdıyo resmen :( kucuck yegenım bile gecen gun dedi kılolu kadınmı olurmus ya :)
Zeusunherasi bitterdelisi24 valla ben zor kilo veren biriyim 1 ayda 6 7 kilo verdim. Zararı olmadi, sarkma yapmadı spor yapmadigim dönemde bile. Valla şuan kendi sitesinde pahalı ben facebook üzerinden indirimlere kampanyalara bakıyorum
Zeusunherasi bitterdelisi24 emziren annelere özel üretimleri de var. Ama benim oğlan 10 aylık olunca normal olandan kullancam o daha uygun fiyat olark 😂
bitterdelisi24 Zeusunherasi benım kızım 17 aylık. okudumda yorumları bı haftada dort kılo veren olmus alsammı ya
WhiteSwan bitterdelisi24 5 ayda kendimi kasmadan yediklerime dikkat ederek ve hayatıma sporu katarak15 kilo verdim. Şuan duraksama döneminde olduğum içi dün kabak detoksuna başladım dün akşam çok zorladı beni ama 2 gün daha idare etmem gerekiyor
bitterdelisi24 WhiteSwan kac kıloyken kac kıloya düştün? ya gordukce bende gaza gelıyorum demekkı ısteyınce oluyor ben sanıyorum asla kılo veremıcem