bitterdelisi24 Ayla_Su 😍😍 insallah ya eskı halımı özledm gercekten güzel biriyim ama kılo oldugu ıcın ozguvenm bazen gıdıyo resmen :( kucuck yegenım bile gecen gun dedi kılolu kadınmı olurmus ya :)
Zeusunherasi bitterdelisi24 valla ben zor kilo veren biriyim 1 ayda 6 7 kilo verdim. Zararı olmadi, sarkma yapmadı spor yapmadigim dönemde bile. Valla şuan kendi sitesinde pahalı ben facebook üzerinden indirimlere kampanyalara bakıyorum
Zeusunherasi bitterdelisi24 emziren annelere özel üretimleri de var. Ama benim oğlan 10 aylık olunca normal olandan kullancam o daha uygun fiyat olark 😂
bitterdelisi24 Zeusunherasi benım kızım 17 aylık. okudumda yorumları bı haftada dort kılo veren olmus alsammı ya
WhiteSwan bitterdelisi24 5 ayda kendimi kasmadan yediklerime dikkat ederek ve hayatıma sporu katarak15 kilo verdim. Şuan duraksama döneminde olduğum içi dün kabak detoksuna başladım dün akşam çok zorladı beni ama 2 gün daha idare etmem gerekiyor
bitterdelisi24 WhiteSwan kac kıloyken kac kıloya düştün? ya gordukce bende gaza gelıyorum demekkı ısteyınce oluyor ben sanıyorum asla kılo veremıcem
WhiteSwan bitterdelisi24 aslında daha fazla kilo verdim ilk kizima hamileyken kaldığımda 30 kilo almıştım 80 küsürlere çıkmıştım 64 kiloyla 2. Kizima hamile kaldım doğumdan çıktığımda 67 kiloydum şuan 53 kiloyum aslında foto eklemek isterim önce sonra diye bi deniyim
Hoyrat bitterdelisi24 evet kahvalti çok önemli diye okumustum diyette bile kahvaltımı orta derece yaptım şuan bolmsu içiyorum yemek turu birşey yemedim siz naptiniz bol su ama
bitterdelisi24 Hoyrat ınanırmısın bı bardak su ıcmedım su bıtmıs:) sıparıs verdım sımdı:) su ıcınce zaten tok oluyorsun dimi
Zeusunherasi bitterdelisi24 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/xlTZ8ad.jpeg] Ben bunu kullanıyorum. Paylaşmak yasak mı bilmiyorum da yine de atmis bulundum. Yasaksa silebilirler