Hoyrat bitterdelisi24 evet kahvalti çok önemli diye okumustum diyette bile kahvaltımı orta derece yaptım şuan bolmsu içiyorum yemek turu birşey yemedim siz naptiniz bol su ama
bitterdelisi24 Hoyrat ınanırmısın bı bardak su ıcmedım su bıtmıs:) sıparıs verdım sımdı:) su ıcınce zaten tok oluyorsun dimi
Zeusunherasi bitterdelisi24 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/xlTZ8ad.jpeg] Ben bunu kullanıyorum. Paylaşmak yasak mı bilmiyorum da yine de atmis bulundum. Yasaksa silebilirler
Astalavistabeybi bitterdelisi24 tozunu alman lazım 😁 hommdan aldım ben düşünürsen ablam satıyor evine sipariş verebilir asdasd
bitterdelisi24 Astalavistabeybi iyice arastırmam lazm canım emzıryorum suan :) doktorumda sormam lazm ama alıcam :)
Astalavistabeybi Zeusunherasi hahahaha afiyet olsun 😁 ben bir tek vanilyalı. Nasıl tuvalete çıkartıyor mükemmel demi 😁😁
Zeusunherasi Astalavistabeybi ben homm kullanmadım ama detoks yaptığım gün içinde bisey kalmıyor 😂😂😂😂
Zeusunherasi bitterdelisi24 kakaolu ağır oluyor biraz. Vanilya çilek muz ve kakaoluyu da denedim canım.
bitterdelisi24 Zeusunherasi masallaj sen hepsını kullanmıssın uzun sure kullanma ama zayıfladıysan bıraksnaa
WhiteSwan bitterdelisi24 zayıfların spor yapmaya özen göster canım bide sıkılastırıcı krem kullan ben düzenli kullanamasamda çok etkisini gördüm
Zeusunherasi bitterdelisi24 evleneceğim zaman kullandım canım. Doğumdan sonra yine aldım. Şimdi yeniden kullancam. Bazen öğlen yemek olmuyor açıp içiyorum yani. Pratik geliyordu.
Zeusunherasi bitterdelisi24 bu dediğim eczanelerde de var. Bazıları doktora danışıp içeriğini araştırıp öyle kullanıyor
bitterdelisi24 Zeusunherasi pahalıda bıseymıs zaten ama bazıları yazmıs bır haftaa dört kılo verdim değer ozaman
Zeusunherasi bitterdelisi24 ilk iki gün detoks yapınca ödemin atılıyor. Ben iki günlük detoksta 2.5 kg azaldığımi gördüm. Bazen duraksama dönemi oluyor falan ama genelde kullanıcılar memnun.