Zeusunherasi Survivor12 inşallah inşallah üstüme yapıştı, değirmen taşı gibi oldu oturdugum yerlerim 😂
Survivor12 Eses1234 amin aminn canım öncelik sağlık zaten diş görünüşten ziyade sağlığımız için vermemiz lazım daha kaç yaşındayız ki şimdiden nefesimiz kesiliyor
Eses1234 Survivor12 aynn valla nefret ediyorum su kilodan yaa insan oturup kalkarken bile nefes almakta zorlanıyor bn ekmek yemiyrm kesinlikle arada bi ödül veriyo doktor ekmek olmasın diyorum en cok kiloyu ekmek aldırıyo abur cubur da dahil😊😊😊🤭🤭
bitterdelisi24 Zeusunherasi valla coo mantıklı :) bende en son 75 tim ama belkıde daha da aldım yani :)
Eses1234 bitterdelisi24 75 bi ineyim ilk hedefim😀😀😀 sonra inş 65 veya 55 bazı bayanları kıskanıyorum yiyip yiyip kilo almıyolar sıfır beden nasıl oluyo arkadas o iş ve ne hikmetse eminim ki bnden fazla yiyolardır🤣🤣🤣🤣
bitterdelisi24 Eses1234 sıfır bedenmı olmak ıstemıorm:) sadece normal olmak ıstıyorum :) 65 olsam zıl takıp oynucam valla :) 65 bana yetıyor :)
Eses1234 bitterdelisi24 boydan kaybediyorum bn yaaa 1.56 😂😂 kısacıgım uzun olsam belki olabilşrde bakalm ins 75 bi geleyim gerisi de olur ins
bitterdelisi24 Eses1234 işte boyda olmayınca ıyıce kılo ortaya çıkıyor yuz guzellıgı bıyere kdar valla fızık daha onemlı ya