Ariel Ben bir ara diyet ve burada duymuştum soyadı kırbaç olan birinin sporlarını yapacaktım unutmuşum😅😂 gördüğüm iyi oldu bu postu
bittercikolata Ariel [upl-image-preview url=//i.imgur.com/uIxhbmH.jpeg] Şuraya sporunu yeni bitirmiş bir anne bırakıyorummm 🤩🤩 ağırlık olarak kullandığım bidonumla 🤣🤣
Arasemir11 bitterdelisi24 nden bıraktın zor ama ya tatlıları şekeri çıkartsan yine azda olsa verirsin
bitterdelisi24 Arasemir11 kendımı tutamıyorum hırs yapmadan asla zayıflayamıuorım ya inat etmem laızm :)
Ariel bitterdelisi24 iş spora gelince tembelim 😅 ama normalde çok hareketliyimdir pek vaktim de olmuyor açıkcası ev çocuk ders şuan yeni oturdum mesela ayaklarım sızlıyor🙃 spor da şart biraz kilom var vermem gereken
Arasemir11 bitterdelisi24 tabiki önce kndine güvenmen gerek ki başarabilesin sen güçlü bir kadınsın istesen başarırsın canm
Ariel bittercikolata ohhh ne güzel yağ yakımın bol olsun😂😂iştee bende şimdi cips çerez falan takılacağım biraz 😬😬
Ariel bittercikolata ohh sana da afiyet olsun. şarap; severim😋 çeyiz sandığımda sakladığım😅 1 tane var yılbaşı gecesi açacağız bizde🎉