defocik Nietzsche aksama kadar onu bekliyorum isten gelsinde film izleyeyim😂 aksama kadar ev isleriyle ugrasiyorym iste🙈
Nietzsche defocik ne tatlı zamanlar ,çocuğun hemen olursa bu evreyi çok kısa yaşarsın. İlerde pişman olabilirsin. Bence çocuk için acele etme keyfini çıkar .
defocik Rouge ek olarak kendi evim gibi hissediyorum cunki 3 ay tamir boyunca hep burda oldum ve cok alistim🙈🥰
defocik Nietzsche ya canim cok tesekkur ederim❤️her kes mutlu olsun🥰🥰🙈 evet cocugu baya kafaya taktik iste kaynanamda nasil beynime soktuysa hemen olmali falan🥺
defocik Rouge alisacaksin hatta anenlere misafir gittiginde bi ayagin kacak olucak evini ozleyeceksin😂🙈❤️
Nietzsche defocik hiç öyle değil ,net pişman olursun . Hamile kalacaksın istediğin herşeyi dozunda yaşayamayacaksın. Hepsi içinde kalacak. Çocuk büyük sorumluluk.kimsenin lafını dinlemek zorunda değilsin.
Momm2260 defocik valla şimdi ütüyu bıtırdim ıkı cocukla😂 yani yenı evlısın. Tadını cıkar bakma mıllete kımse bakmıyor😂
defocik Nietzsche evet ya oyle dusunuyorum canim😟 kaynanam yedi kafami torunda torun o torun istiyor diye napalim simdi😒 kaynanam cok zor maalesef😕
defocik Rouge sende canim❤️sakin korkma🥰simdiden aliski evlenince garipsemeyesin❤️InsAllah hep mutlu ol❤️
defocik Momm2260 evet ben ev islerini yalniz yaparken bile usenen birisiyim😂cocukla dusunemiyorum bile😵💫
Nietzsche defocik sen yapmaya çalşıyoruz de geç . Onlar kafana sokunca güzel bir düşünce gibi gelir ama doğunca öyle olmuyor. Hele bir evliliğe alış,gez toz.