Esrachn ilaç falan bilmem de kendini rahat bıraksın. O zaman olur. Bir de alko alınırsa gevşeme oluyormuş söyleyenler memnun. Iciyorlarsa onu denesinler

Esrachn o zaman bir dışarı çıksınlar hava alsınlar sohbet etsinler. Seks yapcaz diye düşünmesinler ama. Attık nerde rahat ediyorlarsa orda öpüşüp sevişmeye başlasınlar. Zaten yangın yeri olunca kendiliğinden gelir. Ama illa o işi yapcaz diye sartlandirmasinlar kendilerini

Esrachn benimde kuzenim evlendiğinde ilk gece eşinden kaynaklı olamamış o gün sadece sertleşme olmamış artık heyecan mı yaptı stres mı yaptı bilmiyorum ama çok utanarak söylüyorum yani ne yapsa sertleşmiyodu kalkmiyodu. Evlendikten 2 gün sonra hastaneye gitmiş doktor bi ilaç vermiş içtikten 1 saat sonra sertleşiyomus ve uzun süre öyle kalıyormuş. Bi sorun yokmuş yeni evlenen çiftler çok geliyo hastaneye bu durum yüzünden demiş. Gayet normalmiş ilacı hergün alabiliyomuş zararlı değil doğalmış. Zaten sonradan düzelmiş

Lidya44 ] kesinlikle öyle insan çok stres oluyor bide aile faktörü bu durumda baskın olunca hepten kötü bizde çare arıyoruz işte olmadı en son öyle olcak

Birgariphanci eşi eşimin arkadaşı kızla da biz tanıştık arkadaş olduk kız bişey söylemedi çocuk eşime söylemiş ordan biliyorum

Birgariphanci İnsanların sorgulayıp öğrenmesinin neyi kötü ben anlamadım. Evet cinsellik çok büyük bir tabu size göre anlaşılan, ama demekki yardım almak istemiş sormuş anlatmış. Sonuçta karımın şurası böyle burası böyle dememiştir 🤷🏻‍♀️

Akrep yok kötü olan o değil kötü olan arkadaşının güvenini sarsması ☺️ eminimkk anlatan arkadaş bunu o adamın eşinin bilmesinden pek hoşlanmazdı

Birgariphanci Eşimle arkadaşı arasında sürekli telefon trafiği olduğu için anladım bişeyler olduğunu sonuçta dün evlenmiş adam niye arayıp dursun. Sandığınız gibi gelip bülbül gibi şakımadı bana böyle böyle olmuş diye ben tahmin yürütünce kısaca söyledi. Bende çok üzüldüm çünkü çocuğun ailesi aşırı tutucu ikisi de stres altında en güzel günlerinde böyle harap olmasınlar diye çare aramak amaçlı yazdım ama hala böyle düşünebilen insanlar olduğunu bilemedim hata yapmışım