bittercikolata okurken vay amk dedim. Ben de kendimi iyi seyapiyor sanirdimsjsjsjsj Biz de iyi sevisiriz de ben vajinal olmuyorum hic ya of🥲🥲🥲
Vajinal orgazmi işin ustatlari anlatsın
lkmelms E ben de kucak pozisyonundayken anlattiklarini yapiyorum bebegim ziplamak yerine daha cok.ileri geri surtunuyorum penis icimdeyken. Bu sekilde klitoral oldugumu saniyordum. Vajinal klitoral farkini ah bilebilsem.vah bilebilsem
Hemsireanneg vajinal orgazm diye bir şey yoktur kendinizi beklentiye sokmayın boşuna orgazmın tamamı klitoristen oluşur vajina içinde ekstra bir klitoris yoktur. İnstagramda dr selcen bahadır var takip ederseniz anlatıyor orada.
Bosunadelirmedik klitoral sadece oral ya da elle yaptığında oluyor ya bende, içimdeyken olanı vajinal diye düşünüyorum kuzum ben çünkü klitorale göre çok daha derin yaşadım. mast. yapıyorsan kendin de fark edebilirsin aslında kuzum 😅
lkmelms Mast yapmiyorum bagimlilik yapiyor da🙃 penis icimdeyken daha zevkli ama iste klitoris surtunuyor ya ondan vajinal olmadigimi dusundum
Bosunadelirmedik ya sen vajinal oluyorsun bebeğim ya da ben yanlışlıkla vajinal olduğumu sanıyorum du bakim bu akşam bi deniycem tekrardan hepinizi bilgilendiririm :D :D
lkmelms bU aksam ben de denyecegim🤪
Bosunadelirmedik hehehe alev alacak buralar kızlar yerinizi alın :D :D
- Düzenlendi
Bosunadelirmedik Kuzum öyle deme ya mutluysan memnunsan farketmez bence hiç sorun etme 🥰🥰