Hemsireanneg amann geçmiş olsun bacım detaycı takıntılı manyak burçtur başak 😂
Vajinal orgazmi işin ustatlari anlatsın
Redrouge Fazlası var eksiği yok ama size can kurban keşke benimkiler de kabul etse böyle olduklarını 😀
Hemsireanneg bilmem çıkar bir uzman şimdi 😂
aktif olarak 17 yaşımdan beri cinsellik yaşıyorum(linçlenmem umarım.) eşimle 2,5 yıldır birlikteyiz 14 aydır da evliyiz. o kadar ilişkiye rağmen vajinal orgazmı yanlışlıkla keşfettim daha 3 ay falan oldu. anlatacağım umarım deneyip siz de o hazzı yaşarsınız. eşim uzanır pozisyondayken ben üstüne çıktım en çok tercih ettiğimiz pozisyondur ama ben hep tabiri caizse zıplıyorum. sonra biraz yorulduğum bir anda tamamen oturdum içimdeyken zıplamak yerine kendimi ileri geri hareketler ettirerek devam ettim. ellerimi de arkaya aldım bacaklarına koydum daha rahat olsun diye. bi 3 5 kere ileri geri yaparken fazla hoşuma gittiğini fark ettim dur dedim devam edeyim. Omen tonrem bu nasıl bir şey ben neden bunu daha önce keşfetmemişimm. eşim de çok şaşırdı, ben zaten havalardayım. velhasıl bi deneyin kızlar umarım mutlu son olur <3 hadi bakalım kutsal cumartesiyi 2 kadeh şarap eşliğinde bol orgazmla kapatmanızı dilerim :D
Afhkkfetgf yahu esten utanilir mi
- Düzenlendi
Hemsireanneg Linclenmek istemiyorum ama zaten sürekli yazıyorum eşimle 7 sene sevgililik dönemi ve 4 sene evlilik derken 11 senedir cinsel birliktelik yaşıyoruz. İş kafada bitiyor tabi ama ön sevisme önemli dokunuşlar, öpmeler, vs. Ben en çabuk üstte olduğum pozisyonda orgazm oluyorum eşim dik pozisyonda oturuyor sırtı koltuğa, sandalyeye ya da yatak başlığına dayanır içimdeyken ileri geri ve zıplama yaparken göğüslerimi yalar yutar🙈 o sırada ellerimi duvara koyarım ben sanki biri beni bağlamış oraya gibi, yani max 2 dk da vajinal orgazm oluyorum. Ya da aynı pozisyonda eşim icimdeyken aynı zamanda parmağıyla arkadan da uyarıyor o zaman da hemen orgazm oluyorum. 😂 Bunlar dışında misyoner pozisyonunda ama eşimin bir bacağı dışarıda diğeri benim iki bacağımın arasında iken ileri geri yaparken yine kolay oluyorum. Bir de eşim sırt üstü yatarken ben ters sekilde üstüne oturduğumda (ters kovboy) eşim kalcalarimi okşuyor şaplak atıyor tabi bütün pozisyonlarda konuşmalar çok etkili 🙈 seks makinem, çok azgınsın, çok iyi s.ktiriyorsun of bu nasıl… falan deyince ben fena gaza geliyorum. (Bunlar en masum olanları)😂🙈 regl iken camasir üstünden sevişince ve eşim oral yaparken orgazm olmami istediği zaman klitoral oluyorum ama asla vajinal orgazmin yanından geçemez 😂 Ki zaten çoğunlukla bu pozisyonları en son yapıyoruz çünkü hemen orgazm oluyorum genelde dur dur diyorum mola verelim, 1
5 2 saat sürsün diye 😂🙈
bittercikolata Orgazm olmadığın pozisyon yokmuş kız millet bir tane pozisyon bulsa öpüp başına koyacak🤣🤣🤣
Esmerimmm 😂😂 kız deme öyle be olsun o kadar kaç yıldır sevisiyoruz 🤣🤣
bittercikolata O zmn bnde vajjinal oluyormuşum sürekli 😂Max 2 dakika sürüyor çünkü
Agustosirilsiklam Eşin içindeykense evet vajinal 🤩🤩
bittercikolata Bizde 9 yıldır sevişiyoruz bir tek ben üstteyken orgazm olabiliyorum seni tebrik ediyorum 😊😊
bittercikolata İçindeyken 😂🥰
Agustosirilsiklam Oooo süpersin 🥰🧿❤
Esmerimmm Olsun kuzum oluyoruz ya şükredelim bence 🙈😂
bittercikolata Aynen buna da şükür😊