Nigar11 Kizlar merhaba..adetime 10gun var bu gunnden bende basliyorum sogan kuru icmeye bi kac ay denicem hem pco hastalara iyi geliyor diye soyluyolar..aranizda deneyip memnun kalan oldumu? Yani yardim etdimi?
prensesannesi27 Nigar11 dikkat edin bırlesme olursa gebe kala bılırsınız bn sogan kaynatıp içmiştim gebe kaldım
Ahnk20 Nigar11 benim fsh değerim yüksekti 3 ay korunmasız ilişki olmuştu gebelik yoktu soğan kürünü denediğim ay hamile kaldım
Kocasinin1tanesi- Nigar11 ben pco değilim ama 2. Çocuk istediğimizdr 5 ay olmadı aslında kısa bir sire ama ben sabırsızım. Soğan kürünü denedim o ay tuttu çok şükür darısı size inşallah
Nigar11 Huzurlu_poncik adet bitdikden sonra 15gun icilir bide adete 10gun kala 10gun icilir yani arada 1hafta falan ara veriyosun canim benim
prensesannesi27 Nigar11 evet gercekten bırlıkte olmdan once için adet bitiminde brlıkte olun 2 gün aralarla devam edın birlikte olmaya yumurtlama döneminde tekrar olun ozman tutuyor birde peapple dıye uygulama var bn onu kullanıuorm ordan takıp edıyordum dogurganlıgımı fln
Ahnk20 Nigar11 yanlış hatırlamıyorsam adet bitimini takiben 13 gün falan içtim ben günde 2 kez 1 soğanı 4e bölüp 1.5 2 bardak suda kaynatiyordum aç karnıma içiyordum
Bambamm Nigar11 ibrahim saraçoğlunun youtube da soğan kürü tarifi var benim gebeliğime de yardımcı oldu. Mutlaka dene bir kaç ay
prensesannesi27 Nigar11 bn gebe kalmak ıcın kullnmstm tuttu ılıskı yasamadan 1 gun once kabuguyla kaynatıp ıctm bıde takıp edın dogurganlk gununuzu peapple dıye uygulama var bn oyle gebe kaldm cok skur smdi 10 aylık kızım var