Bu günlerde acayip bi şekilde isteksizm eşim sürekli beni yokluyor bende erteliyorum. Çok yoruluyorum ev temizlik yemek çocuk derken bitkin düşüyorum bu aralar. Elim kolum kalkmıyor sanki. Ne yasam acaba önereceğiniz birşey var mı kızlar pleasee yardım
İsteksizlik :(
Evinizin işi sizde önemli değil kendinize zaman ayırın ayrılışı değilde yüzeysel temizlik yapın 1 ,2 gün yorucu iş yapmayın eşinizi ertelemeyin😘
hemsire_anne46 inanır mıaın hiç ayrıntılı temizlik yapamadım yazın başından beri yaz temizliği yapıcam diyorum halen yapamadım günlğk temizlikten kastım evi toparlamak. Ama akşam oldu mu acayip yorgun düşüyorum elim yanaşmasım diye dua edeecem neredeyse.. Bu aralar oldu bende böyle offf:(
Moonlight0 vitamin değerlerinize baktırmalısınız bnce bndede yorgunluk sık sık oluyor vitaminler alçaklarda hep
hemsire_anne46 baktırmadım değerlerime ama doktora durumu anlattım elim ayağım kalkmıyor hiç enerjim yok dedim bana vitamin yazdı onu yeni başladım kullanmaya inş topatlatır
Moonlight0 inşlh canm 🌹
Moonlight0 sanki beni anlatmışsınız 😅gece olunca yorgunluktan uyku çöküyor malesef
2minikmucize aynen öyle çocuğu uyuturken bende uyuyup kalıyorum aklıma gelmiyor o iş artık:)
Moonlight0 canım benimde eşimde var bu ara isteksizlik ve araştırma yapıyorum aidin salihi ne kadar biliyorsun bilmiyorum ama kadın parfüm ve deterjandan uzak durup yemek yemeğinizi düzeltin diyor özellikle deterjanlardan çok bahsediyor bu ara ve domestos alma bence ve dene belki işe yarar
2zlerim hiç duymamıştım böyle bişey canım
Bu arada sabah uykuda yakalandım daha fazla kaçamadım adamın canına tak etmiş😂
Moonlight0 ev , yemek , cocuk vs bu isler insani cok yoruyor cidden hamileligimde Bile 12 saat çalışiyordum inan bu kadar yorulmuyordum ya ev işten daha zor onu anladim aksam oldugu gibi gozlerim kayiyor benimde asiri yorgun oluyorum
Moonlight0 zaten daha çok alternatif tıpla ilgileniyor
Moonlight0 ya eşimde biraz istekli ol cilve yap diyor ama enerjim yok kalmıyor oturan bir insan değilim
Moonlight0 Bende yorgunken öyleyim ya
Moonlight0 yorgunluktan canım hep bunlar. Bende öyleydim bi aralar ama sıkıldım bende bosversin işleri keyfime bakıyorum