Kızlar iyi günler.
Doğum kontrol için en güvenilir hangisi sizce ben kararsız kaldım danışmak istedim.
Doğum kontrol hapı mı? Kilo ve tüylenme sorunu oluyor diye biliyorum ne kadar doğrudur?
Aylık iğne mi? Ki buralarda var mı bilmiyorum kırsal kesimde yaşıyoruz belki iyi bir marka önerisi alırsam eczaneye getirtebilirim..
Birde klips mi takılıyordu rahime kimisi kayıyor yada %100 korunma yöntemi değil diyorlar.
Yardımcı olur musunuz lütfen ❤️

Birsusamannesi İyi günler, hamileliğim hariç 1 buçuk yıl doğum kontrol hapı kullandım. 44 kiloyum, hiç öyle tüylenme kilo alma vs durumları olmadı. Diğer korunma yöntemlerine cesaret edemediğim için kendi tecrübemden yana düzenli kullanabilirseniz tavsiye ederim. 🌸

Birsusamannesi Deri altı implant taktırdım ben. Ama o gün bugündür adetim maalesef ki düzelmedi, misal şuan 7 gün geçti adetim 5 aydır böyle oluyor. Birde arada mide bulantısı yapıyor. Ama korumalığı epey yüksek olduğu için hamilemiyim acaba dedirtmiyor.

Akrep tıpkı spiral gibi 1 yıl düzensizlik oluyor demişti doktorum ben şeyi merak ettim çok pahalı birşey mi bu implant

Tecrubekonusuyor Ben çok uygun fiyata taktırmıştım aile tanıdığı doktor olduğu için. Asıl fiyatı 2000-8000 arası değişebiliyor bildiğim kadarıyla kalitesine, aldığınız yere göre.

Akrep kız yanlış anlama açık açık yazayım burda neler okuyorum bizi bozmaz heralde. Ben her ilişki öncesi ipini kontrol ediyorum bakıyorum uzunluğu aynı mı kaydı mı iki defa kaydı anladım hemen gittim baktırdım doktorum dedi sen bu işi biliyosun evet kaymış ama hala korkmuyorum anlıyorum çünkü

Tecrubekonusuyor Ben sizi post sahibi sandığımdan dolayı öneride bulundum ama siz zaten spiralliymişsiniz 😅 bana spiral düşüncesi korkunç geliyordu o ipi hissederim falan eşim hisseder vs vs. Bu en rahatı geldi birde uzunca bir süre bebek istemediğimden en yüksek korumaya kaçtım. Siz memnunsanız devam edin tabiki her insanın bünyesi farklıdır neye alıştıysanız o size kolay geliyor ♥️

Akrep asla anlamazsın spirali ne sen ne eşin ben en başta takıldıktan sonra af edersin elle baktım ipin uzunluğuna sonra hep kontrol ettim değişiklik var mı diye. Bir kere adetliyken ev taşıdım spiral de adetliyken ağır kaldırmak yasak o yüzden kaydı. Sonra yine ev temizliği yaparken bazayı kaldırmak istedim salak gibi o zamanda kaydı hepsi bilinçli oldu gibi. Hatta sana birşey diyim mi ikinci kayanı ben tuttun ipini çektim çıkardım çünkü baya ip aşşaya inmişti rahim ağzını falan deler diye düşündüm çektim geldi elime

Akrep taktırdıktan sonra ne zaman çıkarılıyor. yani koruması ne kadar devam ediyor

Birsusamannesi spiral taktırdım memnunum eşimde genellikle prezervatif kullanır aklına gelince

Kusura bakmayın aniden misafir geldi tekrar yazamadım spiralde ip oluyor demek ilk defa duydum bak bunu da kararsız kaldım bende hepsinin de artı ve eksi yönleri var bakalım spiral devlet hastanesinde ücretsiz mi peki?

Birsusamannesi spiral diyorlar güvenli benim arkadaşımın kaymış 7aylık hamile şuan kaymış

Birsusamannesi merhaba ben 3 yıllık evliyim 2 yıldır doğum kontrol hapı kullandım ve herhangibir tüylenme kilo alma olmadı en guvenılır yöntem bu bence yanı sorunsuz korundum dıyebılırım

damlaakgn hmm ama her seferinde içmem gerek sanırım onu da aylık iğne bu konuda daha mantıklı gibi geliyor bana biraz biraz

Birsusamannesi ben hap kullanıyorum en basından ber hem adetinizde düzene giriyor bi yan etkisini görmedm