Kızlar benim eşim çok iyiyken birden bire değişti ve ben artık gitmeyi boşanmayı bile düşündüm. Sonra bi akrabamızın yardımı ile büyü olduğunu öğrendim. Büyü bozulmadığı için bizim sorunlarımız hala devam ediyor. Ben intiharın eşiğinden döndüm çocuğum olmasa çoktan kıymıştım canıma ruh halimde hiç iyi değil farkındayım. Eşimdede bendede var. Ben bu yaşıma kadar büyü muska nedir bilmezdim ama eşimin annesi hacı hoca büyü muska cin peri bunlarla çok uğraşırmış ben hepsini yeni öğrendim. Ne yapacağım bilmiyorum. Kimsemde yok yapayalnızım ☹☹ Eşim olayları öğrendikden sonra bi nebzede olsa bana yardımcı olmaya çalışıyor ama büyünün etkisiyle hiç bişey değişmiyor. Sanki benden soğumuş gibi uzaktayken mesajlaşırken çok iyi ama yanımda sanki düşmanım gibi ☹ Başına böyle bişey gelipte kurtulan varsa nasıl bi süreçten geçtiniz neler yaşadınız varsa başından geçen yardımcı olsun lütfen 😕😕
Başıma gelmez demeyin büyü ☹
miraabuketttttt başımdan geçmedi ama kuyruk sokumundan hacamat yaptırın ordan yapılınca büyü bozuluyor. Muhakkak bi hocaya gidin onlar zaten anlıyor dua falan veriyorlar
miraabuketttttt canım hergun 5 ayete kursi oku evine kendine kocana ufle içten dua Allah büyük…inşallah iyu gelir Allah im kimsenin huzurunu bozmasın bozanlara da huzur vermesin
Karamellllll1 Gerçektenmi ikimizdemi yaptırmamız gerekiyor peki
Adamasali Amin inşallah kaç kere okuyorum bir bilseniz bakara suresi hiç susmuyor evde ama büyü bozulması lazım işte 😪
miraabuketttttt benim kaynanama yapmislar ilk kayinpederime yapilmis 6 ay boyunca kaynanamla konusmamis hatta yuzune karsi senden nefret ediyorum, igreniyorum, seni sevmiyorum bile dermis kaynanamda bende ona ayni duygulari besliyordum ama diyemiyordum agzimdan o sözler çıkmıyordu sonra o 6 ay sonra düzeldi ben bir anda oyle oldum dedi . 1 sene surmus kaynanamda. 6 ay boyunca surekli agladim kocamin yuzunu gordukce kusasim gelirdi dedi kacmis hep yuzunu gormemek icin 6 ay boyunca hep agladim kayinpederim yalvarirmis yemek ye diye erimiş artik kaynanam eve girmek bile istemezmis kayinpeder nolur eve gir diye diller dokermis sonra büyüyü kimin yaptığını öğrenmişler falan olaylar kopmuş 6 ay daha aglamis yani toplam 1 sene ruhsuz gibi gezinmis evde bakara suresi, saffat suresi, nas, felak ayetel kursi acmis surekli kaynanam hergun sirkeli suyla silmis duzelmisler kaynanamda duzelmis benim esim bir anda olmus esimin 4 sene oldu hala devam ediyor bazen cok kotu oluyor evde bakara suresi aciyorum surekli nas felak ayetel kursi okuyorum bi hoca buldum okunmuş su yapıyor onu alacağım bende
miraabuketttttt büyü eğer ikinize yapıldıysa evet
miraabuketttttt mutlaka hacamat yaptırın sırt taramasında kalp hizasına yapılan hacamat nazar büyü vesveseye şifadır Allah’ın izniyle ve evinşzşnde her odadan duyulacak şekilde bakara suresi açım eliniz eve gelecek zaman ayetel kürdi okuyup farkettirmeden yüzüne üfleyin eğer büyüyü bozdurabilirseniz bi hoca yardımıyla mutlaka bozdurun ve şunu unutmayın size büyğ yapan kişi aslında kendine yapıyor elinden dilinden çıkıp eteğine dökülür onların
Ay canım bende şüpheleniyorum ama emin değilim kimden öğrendiniz acaba büyü olduğunu başka birilerine daha gittiniz mi yani benim bildiğim büyü büyüyle bozuluyor
Karamellllll1 Teşekkür ederim
- Düzenlendi
Hayat_ Evet insanın içinde sevgi oluyor ama bi tahammülsüzlük var o işte insanı delirttikçe delirtiyor uzaklaştıkça uzaklaştırıyor sonra sanki sevgini söylemeye biley engel oluyor önünü nefret öfke alıyor gitmek geliyor ilk aklına insanın ayrılmak bırakıp kurtulmak off daha neler neler Allah yapanların belasını versin 😕 Büyünün bozulma süresi 6 ay diyorlar demekki doğru o zaman
bisadekahve Evet gerçekten dolanıyor benim kaynanamları şuan gece gündüz korkutuyorlarmış bana kendisi asla demez ama eşimin teyzesi söyledi. Küçük görümcem beni öldürecekler diye ağlıyormuş krizler geçiriyormuş. Bi keresinde benim yanımdada oldu aklım çıktı valla sanki kız gidiyor başkası geliyor. Yaptığı kendilerini buldu işte Allah korkusu yok bu büyü yapanlarda yaptıranlarda.
Mynameisugu Canım ben kaynanamın çok yakının evinde çıkınca şüphelendim sonra mesajdada görünce hocaya gittim ama ben hemen ilk hocanın dediğini dinlemedim bi kaç tanesiyle konuşup gerçekten bilen kişinin dediğine inandım
miraabuketttttt merhaba canım bizede yapmislardi öz dayımla karisi olcak or… yaptı ayrılma büyüsü ben neler yapmadım büyüyü bozmak için bozamadim çok büyük kavga ettik ayrılma eşiğine geldim annemlere gittim 10 gün kaldım aramayan sormayan adam aradı gel dedi hamileydim 6 aylik geldim çok şükür büyü bozulmuş ama büyük kavgalarda bozuluyor hatta büyüyü öğrenmek de zarar veriyor kizim 3 aylik halen çok şükür bir sorun olmadı ufak tefek tabiki oluyor
miraabuketttttt kesinlikle öyle rabbim senden yuvandan uzak tutsun öyle insanları sizin aranızdaki muhabbet bağını da güçlendirsin
miraabuketttttt evinizi dilerken sirkeli suyla silin
- Düzenlendi
Ahsenmom Nasıl yani büyüyü öğrenmek dahamı çok zarar veriyor ne gibi mesela 😱 Bizde çok büyük kavgalar ettik 2 hafta memlekette kaldım bir gün aramadı eşim. Sonra geldim birbirimize girdik ben ailemi bile aradım geliyorum demek için sonra gitmeme izin vermedi bişeyler yapmak istediğini ama bişeylerin ona engel olduğunu söyleyip zaman istedi sonra bana bi hafta kadar iyi davrandı dedimki tamam düzeldi büyü bozuldu sanırım dedim ama sonra işler yine sarpa sardı dahada kötü oldu şuanda bile herşey çok kötü. İntihar etmeye kalkıştım sonra bebeğime bakıp tüm ilaçları çöpe atıp ona sarılıp ağladım geride onu nasıl bırakırım dedim. Bozmak için her yolu deniyorum ama bilmiyorum nasıl olacak çıldırmak üzereyim inşallah bizimkide hiç beklemediğim bir anda bozulur. Eşimin sevgisizliği büyüden biliyorum ama üzülmemekte elde değil 😕
Berna-12 Siliyorum canım her yeri nereyi silersem siliyim içine sirke kesin katıyorum. Peki hangi sirke olması farkediyormu ?
bisadekahve Amin inşallah 🌸
Karamellllll1 kafadan da var büyü bozulan hacamat yeri