miraabuketttttt benim kaynanama yapmislar ilk kayinpederime yapilmis 6 ay boyunca kaynanamla konusmamis hatta yuzune karsi senden nefret ediyorum, igreniyorum, seni sevmiyorum bile dermis kaynanamda bende ona ayni duygulari besliyordum ama diyemiyordum agzimdan o sözler çıkmıyordu sonra o 6 ay sonra düzeldi ben bir anda oyle oldum dedi . 1 sene surmus kaynanamda. 6 ay boyunca surekli agladim kocamin yuzunu gordukce kusasim gelirdi dedi kacmis hep yuzunu gormemek icin 6 ay boyunca hep agladim kayinpederim yalvarirmis yemek ye diye erimiş artik kaynanam eve girmek bile istemezmis kayinpeder nolur eve gir diye diller dokermis sonra büyüyü kimin yaptığını öğrenmişler falan olaylar kopmuş 6 ay daha aglamis yani toplam 1 sene ruhsuz gibi gezinmis evde bakara suresi, saffat suresi, nas, felak ayetel kursi acmis surekli kaynanam hergun sirkeli suyla silmis duzelmisler kaynanamda duzelmis benim esim bir anda olmus esimin 4 sene oldu hala devam ediyor bazen cok kotu oluyor evde bakara suresi aciyorum surekli nas felak ayetel kursi okuyorum bi hoca buldum okunmuş su yapıyor onu alacağım bende