Merhaba burda yeniyim ve suan canm sıkkın cok hemde Bn mı hatalıyım bilemiyorum. Sorunum su esımle bugun ılıskı istedim ama cevap sa yarin Dı kırıldım ya kotu hissettim kendimi hala oyle yarında Bn ıstemıcem. Neden boyle o isterken Bn cok onemlı bısey olmadı gı surece ertelemıyorum kıı. Bıde bana tavır yapma dıyo napayım

Burda hıc Bı arkadasım tanıdığım yok ıcın sıkkın sadece belkı bi rahatlama off bilemiyorum gercekten

Ros bugün istememesinin sebebi neymiş canım?

• Ros bunu yanıtladı.

Ros olabilir belki canı istemiyodur yada yorgundur benimde esim oyle yapiyo bazen bende israr etmiyorum eskiden kiriliyodum artik anlayışla karsiliyorum canim

• Ros bunu yanıtladı.

Ros sanki parayla verıyo. Helalisin yani sen istedıgın zmn yapcak

• Ros bunu yanıtladı.

19072021 ama 2 gundr ıyı degılım kendisinede soyledım rahatlamam lazm boyle olduk a Bn cok asabi oluyrm cocuklarıma bagırıyorum

Ros peki her zaman mı böyle geri çevirir yoksa bu gece mi böyle oldu?

• Ros bunu yanıtladı.

Momm2260 cok sey istemedim ki Bn biraz vakit gecırmek ama en cok koyan da bana tavır yapma dıyo ya eee bılıyosun boyle davranacagımı

ZRaporu arada diyeyim yorgun oldumu ıyı olmadımı ustelemem zaten arkadaslarıyla gorusmeye gttı benm ondan boyle davrandımı sanıyo

Erkek milleti ıste diyesim geliyor kendileri ıstedım yorgun musun dinlemiyorlar bile ama sen isteyince

Ros bazen oluyor öyle ya bence alınganlık yapma yorulmustur yada ne bilim bazen ınsan gercekten ıstemıyor anlayıslı olmamız lazm. yarın ben ıstemıcem dıye sartlandırma kendini ✌🏼

• Ros bunu yanıtladı.

Ros sıkma canını sureklı yaptıgı bıseymı ?? arada yapıyorsa bosver üzülme bile cunku bende bazen yapıyorum :) yada esım bana yapıyor

• Ros bunu yanıtladı.

Ros yorgun ama arkadaşlarına gitmeye hali var bu erkekler ne tuhaf yaa 😤

• Ros bunu yanıtladı.

Ros hayır yapcaksın :) inatlaşma anlayıs göster lütfen :)

• Ros bunu yanıtladı.