Ros Momm2260 cok sey istemedim ki Bn biraz vakit gecırmek ama en cok koyan da bana tavır yapma dıyo ya eee bılıyosun boyle davranacagımı
Ros 19072021 ama 2 gundr ıyı degılım kendisinede soyledım rahatlamam lazm boyle olduk a Bn cok asabi oluyrm cocuklarıma bagırıyorum
Ros ZRaporu arada diyeyim yorgun oldumu ıyı olmadımı ustelemem zaten arkadaslarıyla gorusmeye gttı benm ondan boyle davrandımı sanıyo
Ros Erkek milleti ıste diyesim geliyor kendileri ıstedım yorgun musun dinlemiyorlar bile ama sen isteyince
bitterdelisi24 Ros bazen oluyor öyle ya bence alınganlık yapma yorulmustur yada ne bilim bazen ınsan gercekten ıstemıyor anlayıslı olmamız lazm. yarın ben ıstemıcem dıye sartlandırma kendini ✌🏼
Ros bitterdelisi24 ama arkadaslarının yanına gitti ozman bnde dedım bana gelince mı yorgunsun dıye. İnadına da boyle oldumu uykuda tutmuyo inan Oylede yorgunum kıı
bitterdelisi24 Ros sıkma canını sureklı yaptıgı bıseymı ?? arada yapıyorsa bosver üzülme bile cunku bende bazen yapıyorum :) yada esım bana yapıyor
Ros bitterdelisi24 aslinda sureklı degıl ama iste bnde ıyı degılım kendimı fazla tatmın etmeyi sevmem ki bnde sımdı gectı artık ama sıkıntım gecmıyo
Ros bitterdelisi24 sonucta evliyiz dimi canm birbirimizn duygusuna dusencesıne onem vermıceksek o bekar Bn bekar olaydım dimi bıde simdi gelmıs sarılıyo bulursun gulen halimi