enerciiiii gizew sen hortlatinca post sahibi gibi sana yazıyorum mecbur sjsjsjsjs iğrenç ya ay yatağa kan bulaşır ben regl olunca ağlıyorum elalem seks derdinde
ESMERBOMBA_ Böğğğ içim kalktı lan tövbee daha neler okuyacak bu gözler lan ne mide varmış bu bacıda ıyy kocasının midesi nasıl kaldorıyo öğğğ ne tarafa kusam bilemedim umarım yanlızsındır vede hep yanlız kalırsındır …
BlackMambaa_ Astalavistabeybi Sevişme Tamamda regl iken zevk vermez Ya o sağlık açısından iyi degil dinen haram ayrıca temiz temiz ilişki yaşamak varken neden ?
nuryollanna Astalavistabeybi evlendikten 2 gün sonra regl oldum denemiştik tabi her yer kan revan 😂 o ilk günlerin azgınlığıyla böyle bir hata malesef ki yapmıştık prezervatifli olarak ama sonra asla yapmadık. Zaten zevkte vermiyor cünkü regl olunca temiz bile olsa içeriden koku geliyor ve zaten cok büyük günah. Bir de gerek yok.
melaykeeee Astalavistabeybi her şeyin bir örf adeti vardır. Regliyken o kanlı bir şekilde nasıl ilişkiye giriyorsunuz anlamış değilim. Her şeyi geçtim temizlik açısından da uygun değil. Öğkkkkk 🤢
kanalize Astalavistabeybi iyi halt yemişsin hadi eşin teklif ediyor da sen nasıl kabul ediyorsun hayret ya
melaykeeee kanalize ilişkiye her gireceğimiz zaman muhakkak ilk başta duş alırız mis gibi oluruz öyle olur. Bide adetliyken allahım sen şaşırtma
kanalize melaykeeee evet aynen biz de temizliğe hijyene dikkat ederiz özellikle de kokuya reglken kendime bile kokuyorum burnum hassas eşimin karşısına hiç çıkmam dediğim gibi duşa bile girmiyorum