bitterdelisi24 Astalavistabeybi ya sürtünme falan neyse de :) diğerini hayal edemedim 🤣🤣 ama hayırlı işler sana bebeğim 🤣🤣
Astalavistabeybi bitterdelisi24 hahahaha sağol canım. Emin ol buradaki çoğu kişi bunu yapıyordur ama biri görür bişe olur diye korkup yazmıyorlardır eminim 😂
Bosunadelirmedik Astalavistabeybi kiz astalavista profil fotondaki sandalye-sanirim- ic gosteren tayt giymis domalmis kadin gotune benziyorshhshshshs
Astalavistabeybi Bosunadelirmedik hahahaha arabanın ön koltuğundayım solda yanağım gözüküyor arkada bebem var 😂
Bircocukannesi_ Astalavistabeybi kusura bakma da yapan var sa qoyler senin gibi demekki yapmiyor kimse burda da farkettim ne din ne bsy kalmis ozel mozel hic bsy yok tm anladik kadin kadinayiz burasi oyle bir uygulama ama okuduguklarima saskinim biri anal ilski diye forum acmis herkes mashAllah yok yaptik aciyor yok bilmm ne sende diyosun adetliyken ilski sizin hangi dine inandignizi ogrenebilirmiym
Esmerimmm Astalavistabeybi Tabikide hayır 😱 reglyken kendimden midem bulanır benim eşimin bana dokunmasına bile izin vermem
Astalavistabeybi Esmerimmm ne prensessiniz ya. Kocan kolundan çekip yatağa atmıyorsa zaten girmezsin ama koca isteyince yalayıp emcükleyince kudurup sizde istiyorsunuz ve sevabı günahı hesaplamıyorsun Ya da pis temiz hesaplamıyorsunuz alta çarşaf serip fanfini yani abartılacak bişe yok öcüüü değil 😂😂😂
Esmerimmm Astalavistabeybi Sen beni kendinle karıştırdın galiba canım herkes sen değil senin miden kabul edebilir saygı duyarım ama benim midem hassastır kaldıramam
senOlsanBari Astalavistabeybi prenseslikle alakası yok asla yapmadım yapmam da günah boyutunu geçtim kanlı kanlı nasil mideniz kaldırıyor ya🤢
Optik_06 Astalavistabeybi Valla kocam beni o halde tutup yatağa atsa agzina bir tane çarparım. Iyyyy gerçekten iğrenç yatakta sarılmasına bile 4 gün sonra izin veririm benim kendimden Migdem bulanırken asla o işi yapmam. Yani buna irade diyoruz yoksa herkesin kocası ister karısını ama kocalar istiyor diye de herşeyi yapmıyoruz
Ezelinur Astalavistabeybi En başta haram olduğunu için aslaaaa öyle bişey olmadı.. zaten haram olmasının sebebi de sağlık açısından tehlikeli olduğu içindir her şeyde olduğu gibi bunda da ölçülü davranmak lazım ..
Yaren56 Astalavistabeybi iğrençsiniz yaaaa insanlık nereye gidiyor sonumuz hayr olaa kafamıza taş yağsa müstehak haram kardeşim haram hristiyan bile yapmaz adetliyken bide marifet gibi söylüyorsun gerek varmıydı buna
2minikmucize Yaren56 kız bu sitede bizim gibiler engel yiyo ama haram şeyleri yapanlara alkış tutuluyor boşver kim naparsa yapsın Bi kere anal ilişki zararından bahsettim linçin alasını yedim
2minikmucize Astalavistabeybi gerek var mı midem kalktı resmen 🤮biz bi kere eşin ile bitti zannettik iki gün geçmişti sonra o esnafa kan azıcık geldi hemen kalktık bebeğim bi kere sağlıklıda zararlı Allah adeti kadına dinlenme olarak vermiştir.boşver dinlen diğer günler sonuna kadar yap
hemsire_anne46 Sen ve senin gibilerin beyninee 🤷🏻♀️ İrade denen bşy var en fazla 4,5 gün girmeseniz ölmessiniz marifet gibi birde gelip yazıyorsunuz
Esmerimmm 2minikmucize Canım etliye sütlüye karışmayacan burda bilmiyorlarmı sanki neyin haram olup olmadığını bizim söylememizle mi vazgeçecekler sanki o yüzden boşver oku geç
Yaren56 2minikmucize ay gerçekten çok garip insanlar var burda herkes kendinden sorumlu ne yapıyorsa yapsın umrumda bile değil ama bu iğrençliğini buraya niye yazıyor amaç polemik yaratıp bol bol yorum alacakya . kadının biri kocasının adetliyken zorla sex yaptığını söylüyordu Buda bile isteye kendi yapıyor allah nasıl biliyorsa öyle yapsın yaa haramı helali bilmiyorlar ben bu kadının müslüman olduğundan bile şüphe ederim
bisadekahve Astalavistabeybi haram botundan bahsedenlerden olmayacağım çünkü dini inancın gereğin ne bilmiyorum sağlık açısından rahim ağzı açık olduğu için enfeksiyon kapma eşinin de enfeksiyon olma riski varki sonuçta o size zevk veren kan kirli bi kan vücuttan atıldığına göre. Sağlık boyutu bu şekildeyken eşimde ne kadar ateşli olursak olalım benim o günlerim de ya sürtünme yolu oluyor ya da ben eşimi rahatlatıyorum tabi hormonlardan benim de ateş başıma vuruyor eşim bi şekilde beni de rahatlatıyor. Naçizane görüşüm kocam dahi olsa o kanla muhattap olsun istemem hoş değil bence 🤷🏻♀️ Ama tabi herkesin doğrusu yanlışı kendine. Ha şunu da söyleyim emin ol yalnız değilsen de bunu söyleyecek çok kişi var işte eminim çok kişi var ama söyleyemiyorlar bence absürt bi yorum oluyor