Harleyquinn Astalavistabeybi Kendi tercihiniz ama zaten vücut olarak en hassas olunan dönem ağrı hormonlar derken düşünmem bile sağlık açısından da iyi olduğunu düşünmüyorum enfeksiyon riski var birde kan kokusu ya kendim bile tahammül edemezken öyle bir duruma eşimi muhatap bırakmam
SuPerisi0 Hayir tabiki girmedik, Haram olan herseyin cok zararli oldugu gibi iliskide cok zararli regl ken. Bikac gün bekleyebiliyoruz biz regl bitene kadar✋ haram icinde biraz nefisten feragat edilebilir🙄
senOlsanBari Astalavistabeybi prenseslikle alakası yok asla yapmadım yapmam da günah boyutunu geçtim kanlı kanlı nasil mideniz kaldırıyor ya🤢
Dilarra Astalavistabeybi yanlış anlamayın ama tiksindirici olmuyor mu eşiniz tiksinmiyir mu yada adetin kaçıncı günü ilişki oluyir
Turuncu Astalavistabeybi günah olduğu için ve hadi ben kana alışkınım ama eşimin midesi bulanır hoş olmaz diye yapmayı hiç düşünmedim. Zaten hamilelik ve doğum sonrası 8 ay regl olmamak derken evliyken 20 defa bile regl olmamışımdir 😄😄 ama gecen gün regl olalı bir yarım saat olmuşken eşim yapmak istedi ben de pek kanamam olmaz diye yaptım. İlişki sırasında kan kokusu epey oldu ben çok rahatsız oldum. Eşim koku falan almadığını söyledi. Sonuç olarak yaptık ama hoşuma gitmedi. Yapılsa bile kanamanın az olduğu son günlerde yapılabilir.
Yaren56 2minikmucize ay gerçekten çok garip insanlar var burda herkes kendinden sorumlu ne yapıyorsa yapsın umrumda bile değil ama bu iğrençliğini buraya niye yazıyor amaç polemik yaratıp bol bol yorum alacakya . kadının biri kocasının adetliyken zorla sex yaptığını söylüyordu Buda bile isteye kendi yapıyor allah nasıl biliyorsa öyle yapsın yaa haramı helali bilmiyorlar ben bu kadının müslüman olduğundan bile şüphe ederim
Astalavistabeybi Yaren56 ARKADAN İLİŞKİYE OKEYSİNİZ AMA DEĞİL Mİ ☺️ Sanada alkış 👏🏻 Linç yorumu yazıp beğeni aldın tebrikler hadi herkes beğensin
2minikmucize Yaren56 aynen ya bide müslüman alakası yok Çok sağlıksız bir şey zaten sağlıksız olan her şey dinimizce yasaklanmış ama burada Öyle bayanlar var ki yaparsa yapsın buraya neden yazıyorsun Mesela geçen bir bayan anal seks hakkında konuşuyor yani yapıyorsan yap da burada söylemek tuhaf Ben bayağı bir Kadını topa tuttum hesabım16 yıl engel yedi🤗🤣başka hesap açtım geri demem o ki herkes dine bakmıyor zevk alsın yeter
mgxxx Astalavistabeybi son günlerinde bazenleri ilişkiye giriyoruz ama mümkün oldukça eşimin görmesini istemiyorum kan varken
Kendinibegenmis Astalavistabeybi bende özellikle regliyken her zamankinden daha fazla canım ister ama tutuyoruz kendimizi ben o dönemlerde dizime bile yatırmıyorum o kokuyu ben alıyorsam eşimde mutlaka alır iğrenç yapmıyoruz yani 😆
Cilekliturtaa Astalavistabeybi ilk üç gün asla 🙅🏻♀️ Ama son bir iki gün azaldığında eğer çok isterse eşim giriyoruz. Önce diyoruz sürtünme yolu ile sonra kendimizi tutamayıp ilerliyoruz ve oluyor. Ama her seferinde değil🌸
Annesivekizi Astalavistabeybi bunu buraya yazınca boyunuz mu uzuyor merak ediyorum? Sağlık günah iğrenç vs vs herkes yazmış zaten ona yorum yapmak istemiyorum ama gerçekten çok merak ediyorum tebrik mi bekliyorsunuz neden millete duyurma ihtiyacı hissediyorsunuz?
Astalavistabeybi Annesivekizi Arkadan ilişkiye girerken sesiniz çıkmıyor adetliyken yapınca olay oluyor asıl siz tebrik bekliyorsunuz böyle bir yoruma hadi herkes ALKIŞ 👏🏻
Astalavistabeybi Herkes arkadan ilişkiyi normal karşılarken ve yaparken günah pis demiyor ama adetliyken yapmayı linçleyor. ACAYİPSİNİZ
Annesivekizi Astalavistabeybi arkadan ilişki derken? Siz mi karar verdiniz buna? Benim Allah korkum var öyle bişey yapmam da -insanız- hatamız olursa da burda ilan etmeyiz
Yaren56 Astalavistabeybi arkadan ilişkiye asla okey değilim onada karşıyım bunu nerden çıkardın İnan hiç bir fikrim yok Allah’ın lanetlediği bişey sonuçta hak yolu varken bok yolundan vermem canım ama sen devam et adetliyken ilişkiye analda yaparsın sen şimdi adetliyken yapan her şeyi yağar İnan midemi bulandırdın
Astalavistabeybi Hayirlisibegulum Allah bilir siz neler yapıyorsunuz şöyle bi düşünün ve siz utanın ben utanmıyorum Bana dinsiz demeye hakkınız olduğunu zannetmiyorum
Hayirlisibegulum Astalavistabeybi size kim dinsiz dedi? Benim ne yaptığımı ortaya atmadan önce hangi yazdığınıza öyle yazmışım Bi bakın. Of hemen bu atarlar 🤷🏻♀️
Momm2260 Yaren56 ya bnde anlamıyorum madem cesaret edıp yazıyosun linç goze alıyosun eleştırıyı kabul edıyosun. Demek degılmi canm bu şimdi ama ne hıkmetse. Soyleyenlere linç yagıyor. 😂
bitterdelisi24 Yaren56 iyi guzel konusuyorsun. gunah oldugunu soyluyorsun. ama aşagılamak neden ? ve Allah adını b…. yanyana kullanıyorsun. buda günah 😘