Kizlar merhaba şu zamana kadar bu bölgeye jilet uyguladim çocuklukta ağda travmasindan dolayı 😂 dün bana bı cesaret geldi bir kısmı cımbızla aldım . Agdayla alınabilecek bir şey değil aşırı kalın kesin kanar , yara olur . Tüyleri inceltmek için başka nasıl alabilirim . Cımbız ile dün 2 saat geçirdim tek tek olmaz başka onerebileceginiz bir şey var mıdır ?

Redrouge cimbiz da onermiyorum ben aslinda daha hizli cikiyor gibi sanki ben agda kullaniyorum ilk baslarda cok korkardim ergenlik zamaninda 10 a kadr sayardim cekmek icin cekemezdim birdaha 10 a kadar sayardim yok 1 saati bulurdu ama simdi o kadar alismisimki yapıştır cek hic canim acimiyor bile hamilelikde 1 kere jilet yaptim son ayimda heryeri kapattım jileti de asla beceremiyorum. Agda evet cok rahat ama off cok fazla kil donmesi yapti bende son 1 senedir icten akneler cikiyor bende icini bosaltmak icin sıktim bildigin delik kaldi oramda sirf bu yuzden artik lazere baslayacagim bende

Redrouge canım iyi niyetleme yapacaksın bi kere ağda yapsan evet acıycak ama geçicek diye düşünüceksin ve başkası yaptığı için biter

Redrouge cımbızla basa cikilmaz kiz. Eldivenle almanı öneeirim hem seyrelir hem ince cıkar seyreldikten sonra agdaya donebilirsin. Ben ilk almaya basladigimdan beri eldivenle aliyordum snra lazere gittim suan cikanlar var yine eldivenle topluyorum ben alisik olduguma mı bilmiyorum bana cok pratik ve acısız geliyor

Redrouge aynı ben gibisin çok korkuyorum o yüzden ağda yapamadım yaptığım zaman sivilce olup irin doldu mosmor oldu hep bıraktım. 1 aylık bebeğim var son Hamilelik haftamda dedim bi cesaret gidecem ağdaya temiz olmak için sürekli jiletle kestim her yerimi görmediğimiz için. Anam nasıl rahat. Ağdacı abla çok naif davrandı açık açık dedim abla ben hep jilet yaptım çok acır mı diye ufak ufak ağda sürdü çok dikkat etti 9aylığım diye uzun sürdü ama değdi nasıl rahat ettim daha anca çıkıyor 1 ayı geçti yine gidicem uğraşmaya değmez bi cesaret git kurtul

Neden kendiniz yapıyorsunuz ağdayı? tabii ki canınız yanar
        Kuaföre gitseniz 2 dk da alır..
        ayrıca cımbız ne ya onunla canınız acımıyor mu

2zlerim ağda yaptırmak istiyorum aslında ama kanar hatta parçalanır diye korkuyorum 😂 çünkü cımbızla alırken bile resmen güç uyguladım çok kalın

Redrouge bence direk lazere gidin ağda ile uğraşcağınıza her ay ben yıllardır ağda yaparım evet azaldı ama tüylerim çabuk uzuyor ağda ilr alıyorum 10 gün sonra çıkıyor tek tük tekrar almak için 1 ay beklemek gerekşyor en iyisi lazer şimdili aklım olsa evlenmeden laZere giderdim

Redrouge merhaba bende jiletle alıyordum, ağda asla vuramıyordum lazere başladım mükemmel renk açılması bile oldu daha ilk seans size de tavsiye ederim 😊

Redrouge Öncelikle seni sabrından dolayı tebrik ediyorum cımbızla tek tek nasıl aldın fıtık olmadın mı🤣🤣🤣

Tecrubekonusuyor çok kanar belki yapmazlar kuaförde diye düşündüm ama korktuğum gibi değilmiş agda. Şimdi denedim önce eldivenle yaptım baktım baş edemiyorum fıtık olucaktim neredeyse biraz uyustuktan sonra ağda deneyeyim dedim yaptım minik minik oldu ama hepsini alamadım ben yoruldum cımbız , eldiven derken 😂😂 kuaföre kesin gidicem

Hanzadeninannesi Su yaşıma kadar bikini bölgeme hiç ağda kullanmadim . Jilet ve tüy dökücü kullandım sadece . Haliyle çok kalın tüyler . Kuaförde agdayla belki alınamaz diye düşündüm . Ama şimdi kendim biraz ağda denedim artık kuaföre giderim 😂 korktuğum gibi olmadı ergenlik travması işte

Lavinia_ yorumdan sonra karar verdim şimdi hazırlanmaya başlıyorum gidip fiyat alıp baslicam 😂 bu ne ya bıktım 2 günde bir al al bitmiyor

Redrouge yanı ben bekarligimdan beri üstünü epilasyonla yan kisim aşağı kısım içini falan kağıt ağdayla alıyorum kalan olursada sakız

Redrouge Bende bi cesaret 2 saat önce bacağımı epilasyonla alacaktım dur dedim bir de koltuk altımi deneyeyim oraya yaptım sonra bikini bölgesi derken yaptım valla Bende uzun zamandır jilet kullanıyorum kökleri cok kalın ama yapabildim ama alt tarafı ağdayla aldım sonra elle çektim 🙈🙈 ama çok mutlu oldum en azından 2 3 hafta kafam rahat olur