Survivor12 kesinlikle çok rahat ben biraz önce sadece üst kısmı agdayla alabildim insna alırken şunu düşünüyor 2 gün sonra değil de 1 hafta sonra çıkacak ,😂

Kocasinin1tanesi- aayy evlenmeden bende çok istedim lazere gitmeyi ama bir hurafe var ya halk arasında çocuğun olmaz aman sakın etme annemden izini koparıp da gidemedim şimdi bende adet döneminin son günü gidiyorum ağdaya 1 ay rahat geçiyor tekrar 5 günlük adet döneminde alınacak kadar oluyor yine de kan dolaşımından dolayı sanırım 🤔

Birsusamannesi benim inanılmaz hızlı çıkıyor evet çok azaldı tüylerim ama haftasına çıkıyor hemen ağda ile alsam da şuan yeni doğum yaptım bebeğim ek gıdaya geçsin lazere gidicem inşallah

Ayres aayy kağıt ağda dediğiniz elle ısıtılanlar mıı? Ben bir kere elle ısıtılanla yapayım dedim heryer bitti tam alt tarafa yapıştırdım bir çektim 5 sn içinde banyo kan gölü 😭 babam acile nasıl yetiştirdiğini bilemedi ilk defa özel hastaneye gitmiştim Ogün 🤭

Plastik eldivenle alsaydın bayağı yol kat ederdin 2 saatte😂

Redrouge 26 yaşındayım
          İlk kez özel bölgeye ağdaya kınamdan bir gün önce gitmiştim cesaretimi toplayıp
          Başka çarem yok diyerekten
          Yaşımı sorup şok oldular nasıl hep jiletle alırsın diye 😂
          3 ay önce doğum yaptım sezaryen ile
          Yine gideceğim ağdaya
          Ama kendim asla asla kesseler yapmam tecrübe işi o

Birsusamannesi evet elle isitilanla canim çok şükür ben yıllardır kullaniyorum öyle bisey olmadi yapıştırma kismini yanlış yapmışsınızdır alt tarafı yanakları açarak yapcaksiniz komple yapıştırılmış ben makasla 4 kesiyorum onları o sekil bölüm bolum aliyorum

Evet kizlar haftaya lazere başlıyorum. Tüylerim canıma tak ettirdi . 💃

Redrouge valla en iyi karar ilk seansım daha baya memnun kaldım kil alma derdi bitti diyorum hem cidden rengi açıldı çünki jilet yapmiyorum

Lavinia_ Bende de çok fazla kararma oldu malum jilet bı de bı ara çok kiloluydum . Tüm vücut mu gidiyorsun ? Merak ettiğim bir şey var tum vücut gideceğim çırılçıplak mi duracagim orda 😂 bir de ne kadar sürüyor acaba ya

Redrouge tüm vücut gidiyorum canım…. Evet çırılçıplak oluyorsun başta çok utanmışdım sonra alışıyorsun 😄 seans süresini mi sordun canım? Yoksa ne kadar gideceğimi mi?