• +18
  • Özel bölge sekli

Akrep ben ağda vs yapamam makinayla alıyordum onada dayanamıyorum yarıda kesiyorum hep mecburen jilet kullandım 😔

Akrep çok sanslisiniz bende esmerlesme oldui hamilelikte oldu ben açık tenliyim o yüzden orası gözüme batıyor maalesef

kullaniciadiyokk Aslında açık tenlerde esmerliğin aksine genellikle pembelik oluyor bende hafif pembelik var. Doktorlar birsürü krem öneriyor aslında biraz araştırıp kullanmaya başlayabilirsin canım. Bilgim olsaydı yardımcı olabilirdim inan 🙏🏼

Akrep çok teşekkür ederim bir kaç şey denedimde sanırım güzellik merkeziyle ilerlemek gerekiyor

kullaniciadiyokk Aynen öyle utanacak sıkılacak bir şey yok aslında. Onlar günde kaç çeşit vücut görüyorlar. Ben bekarken gitmiştim aşırı utangaç bir insan olmama rağmen ama aşıyorsun emin ol.

Sedaa kararma o iç dudaklarimda da oldu işte zaten pembeykende sevmiyordum , şimdi hiç sevmiyorum

kullaniciadiyokk ic dudaklar benimde kizken oldugu gibi degil sezeryan da dogum yaptim ama boyle biraz sarkik burusuk gibi. Kararmaya gelirsek ben kendimi bildim bileli öyle sanirim genetik bu bende hic begenmiyorum esimle de hic muhabbeti gecmedi bisey demedi yanii. Estetik konusunda cok rahatsizsam esimde izin veriyorsa yaptiririm. Mesela kararma icin istiyorum ama esim para vermek istemiyor bos geliyomus ona ne gerek varmis kim gorucekmis. Dogumdan snra bnde biraz takmaya basladim dogumdan önce aklima gelseydi calisirken kendi paramla yaptirirdim smdi calismiyorum esimden yuklu miktar isterken mecbur ne yapicagimi da soylemem gerekiyor. Birde benim özel bölgem böyle şiş gibi dolgun dolgun böyle olmasindan da hic memnun degilim ben asla bi tayt cok dar pantalon falan giyemiyorum ordan kendini belli ediyor özel bölgem resmen ben burdayım diyor 🤦‍♀️