Anilla Rouge gözlerim intihar etti bak ciddi ciddi bebegim😂 post sahibine internet paketi alacam sınırsız araştıra araştıra insallah Öğrenecek ablası 😂😂
Rouge Anilla 😂😂😂off ya güldüm güldüm ama sonra üzülüyorum ona dediklerim için o yüzden bu son, ona lütfen arastır diyorum böyle seyleri onun için onemli .ama bence biliyo trol amaçlı bir posttu diye düsünmek istiyorum🥲
Anilla @Rouge postu sildi şükür 😂😂 Troll olamayacak kadar saçma ve hayattan soğutan bir soruydu desem 😂
Melo2234 Aysenur_68 öyle demeyin bı tanıdık mikrofondan hamile kalmış ses dalgası kaçmış içine şuan çocukları oldu ritim koydular adını 🙄
Aysenur_68 Melo2234 artık her duşa girdiğimde aklıma o gelecek😂😂😂 kızın dediği ortalıktan kayboldu bir post bıraktı
Aysenur_68 Bezelyelipilaavv hayir evli deyilim daha bitane kiz yazmis sonra silindi ve burda kizlar bana sordu bu kiz ne yazmis
Bezelyelipilaavv Aysenur_68 kac yasinda oldugunuzu bilmiyorum madem evlenecek yastasiniz o zman bazi seyleri arastirin lütfen
senOlsanBari Bezelyelipilaavv ya siz yanlış kişiye yazıyorsunuz soruyu soran bu hanfendi değil o kişi silmiş soruyu bu arkadaş görmüş herkes buna soruyor